55

Анонимен

преди 8 години

Тази е кофти човек и и личи само по физиономията. Сто процента съм убеден, че е отстранила момичето за да замине друг на нейно място. Аман от тая шуробаджинашка България. Никога няма да се оправите....никога! Не я била отстранила....е хайде докажи го де. Само момичето и близките и знаят истината. Дано оживее и да проговори и таз вампирка бял ден да не види. Кой се отказва сам от подобно мероприятие и на следващият ден да се хвърли от балкона...я стига.

54

Анонимен

преди 8 години

Тая илияна даже когато беше състезателка не съм я харесвала..абе лош човек е,личи си

53

Анонимен

преди 8 години

трагедия е,че в България важи максимата-дай да сложим наше момиче,като щерката на бившия състезател-любомира,е да ви разочаровам-по красиво дете от цвети не е,цвети си е ангелче,как се случи това??

52

висок

преди 8 години

Сега ще излезе *** Нинова и ще обяви, че момичето се е самоубило заради ГЕРБ!!!

51

Анонимен

преди 8 години

Ако Цветелина Стоянова е направила опит за самоубийство ,това говори,че преди това тя е давала индикация,че не е добре психически.Питам се защо уважаемата Раева не е взела предварително мерки за психичното и състояние а я кани да участва на европейското в Израел?За да посегне на живота си е имало причина? Нека Раева обясни поради какви причини е отстранила Цвете от отбора?

50

Анонимен

преди 8 години

А под съобщението във фейсбук Илиана Раева сложила своя снимка - натокана, гледаща тъжно...

49

анонимен

преди 8 години

В такава трагедия медиите трябва да спрат със спекулациите. Много спекулират при трагедии. На момичето животът му явно е бил много тежък, за да стигне до това. Не ги ли е срам да спекулират с трагедията? Много са безсъвестни хората, които работят в тях. И Илияна Раева е добре по-малко да говори.

48

маринова

преди 8 години

Поне веднъж тази отвратителна жена да млъкне, да и стане малко неудобно, гузно... Детето е имало нужда от помощ, подкрепа, съвети. Какво ли и пука на тъпата богаташка..."най-красивата баба"...

47

анонимен

преди 8 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИТО ЕДНА ДУМА НА ТАЗИ АЛЧНА ЖЕНА !!!!!!! ОТГОВОРНОСТ НОСИ ЦЯЛАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАЧЕЛО С ТОЗИ ВАМПИР !!!!!! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА

46

Анонимен

преди 8 години

Съгласна съм с 53.Страшно лицемерно звучи цялото писмо и аз лично не вярвам на нито една дума на тази госпожа алчна за власт и мощ!Жалко за момичето ,което според г-жа Гигова затворена,но е много спокойна .Факта че се е стигнало до такъв срив емоционален говори много.Всъщност докато момичетата не бяха шампионки г-жа Раева нямаше особен апетит към тях.До тях винаги беше прекрасната им треньорка и всичко вървеше.Но щом се появят акулите и търсачките за власт става страшно,в която и област да са!

45

Край

преди 8 години

Илияна винаги е Последна инстанция - " Спрете ..."Няма смиряване тази жена. С тия болни амбиции да задмине Нешка Робева.

44

Анонимен

преди 8 години

До Серж Йофу "Илианче сладуранче, искам те пак влажна на моето диванче"Тая от бая години не е влажна.

43

Lora

преди 8 години

Един куп треньорки - от велики по-велики. Психолози допълнително. И никой да не усети проблема и да не се опита да помогне на момичето. Недопустимо е. Цената, на която получават медали тези деца е много висока и не си заслужава.

42

Анонимен

преди 8 години

Има нещо много гнило в този спорт и федерация. Колкото и да съскат дъртите змии, че всичко е цветя и рози.

41

Случаен

преди 8 години

Зад всеки индивидуален случай си има причина! Но истината е някъде там! Жалко толкова млади хора посягат на живота си, или са избивани в катастрофи и от престъпници. ДА СПРЕМ ЗА МИГ И ДА СЕ ПОМОЛИМ, ДА ДАДЕМ СИЛИ НА ЦВЕТИ И ВСИЧКИ ОЦЕЛЕЛИ. И най-важното да спрем да се оплюваме, а да запазим човешкото в СЕБЕ СИ, за да оцелеем като народ. Пожелавам повече позитивизъм , обединение И ЛЮБОВ ПОМЕЖДУ НИ ЗА ДА НИ ИМА СЕГА И ВО ВЕКИ!

40

Грухтос Бомбастични

преди 8 години

Това е един от най-бруталните спортове на земята! Няма друг спорт в който на 21 години се пенсионираш и тръгваш на рехабилитация, и прекарваш цялата си младост в една зала! Ако съм министър, веднага го забранявам със закон. Никой златен медал не струва разбитата психика на едно дете! Излишно е да се хвърлят персонални обвинения, защото "манталитета" за този спорт е изграден много отдавна. Просто родителите не трябва да позволяват на децата си да го практикуват и ще се замозакрие...

39

Анонимен

преди 8 години

Като цяло Раева ми е доста неприятна, заедно с мъжа и и цялото семейство.Но, не смея вече да съдя никого, само от писания по медиите.Дано момичето се възстанови, както физически, така и психически.

38

Анонимен

преди 8 години

Няма значение дали е гимнастичка, златно момиче и прочие. Нямат значение Рава, Робева или папата. Няма значение инцидент или не ( просто защото истината на този етап е неизвестна). Единственото важно, че едно младо момиче и нейното семейство е претърпяло ужасен инцидент. Кураж на близките, кураж дете!

37

Край

преди 8 години

Тази зла лицемерна и превзета жена винаги може така да "ПОКАНИ" че на момичето и през ум да не му мине да тръгне за *** състезание.

36

Край

преди 8 години

Спорта по начало е Игра. Професионалния пък е повече шоу и носи големи пари и забавление на публиката. Това художествената гимнастика не е нищо от горните - това си е кинти и слава за треньорката и Раева и само физически и душевни мъки за децата. Държавата да спре да налива пари в това нещо и Раева да се оправя както знае. Няма защо държавата и да и съдейства да си избива комплексите от Нешка Робева от преди 35 години.