7

Мила

преди 7 години

Ох, горките. Като крадоха с Василев всичко им беше наред, нали?

6

Авиос

преди 7 години

До Един от СеверозападаИскаш да кажеш Цветан Василев, а не Цветанов. Естествено, че именно той е главният виновник за източването на банката. Той е управлявал КТБ еднолично е използвал банката за личен бездънен банкомат. Раздавал е кредити без покритие на кухи фирми и е използвал парите както намери за добре, включително и за финансиране на неуспешните медийни и политически проекти. Василев със сигурност не е действал сам и е редно всички замесени да поемат своята отговорност.

5

Ива

преди 7 години

Така е като бъркаш в кацата с меда и не казваш идва време в което да не е толкова сладко.

4

Пророк

преди 7 години

Сами си правете изводите дали да вярвате на БНБ, БГ, БГ бамки и т.н. и къде да си държите кинтите...

3

Анонимен

преди 7 години

Авторът не е разбрал, че ВКС вече не може да се занимава с датата на неплатежоспособност. Все едно няма жалби и решението на САС трябва да влезе в сила.

2

Анонимен

преди 7 години

С Е ееее КС за балъцитеее !! ;;))

1

Един от Северозапада

преди 7 години

Говореше се за 4 милиарда по едно време, а Цветанов го търсят , мисля, за 206 милиона.Има ли още наивници, да вярват, че ще излезе каквато и да е истина за тая банка на яве, или че ще се намерят и върнат парите? Както казах-много господа /другари, както и бивши мутри, настоящи олигарси, както и много пишман политици, са бъркали не до лактите, а до раменете в кацата с меда, за да позволят истината да излезе на яве.И Цветанов ли е най-виновния, или контролиращите го, ревизиращите го?