5

Проверката наВремето

преди 7 години

Народът е казал: Трябва една торба сол да изядеш заедно с някого, за да разбереш какъв човек е.Много от приятелите ни от детските и младежките години постепенно ни разочароват. никой не желае да се доверява и да контактува постоянно с лицемери, предатели, завистници или патологични егоисти.Пресяваме приятелите си и ни остават малко от тях, но затова пък са истински!

4

Анонимен

преди 7 години

Определено имат други приятели.

3

Анонимен

преди 7 години

Защото не са фактор в живота ви. В определен период от време не са изиграли важна роля във вашия живот. Вие сте направили и невъзможното някои приятели да бъдат в живота ви.

2

Анонимен

преди 7 години

От толкова нефелни и лицемерни приятели, жена не могат сериозно да задържат, около себе си. Живота не е купон и приятели не прозреш ли, това отиват в графа стар ерген. Това за персонала... е дискриминация. Те затова читавите не се задържат, при подобни нефелни работодатели.

1

експертно становище

преди 7 години

Ако си над 30 и си останал без повечето си приятели значи яко си го загазил! Щом жена ти те зареже а децата пораснат , какво ще правиш ? Отслужващия персонал го подменят след като навърши 35-40 години за по-млади и амбициозни!? А после на къде , без приятели даже и за пазач на паркинг няма да ви вземат?