6

До 6

преди 8 години

Какъв american boy си, като не знаеш, кой командва парада в щатите :)

5

Striker

преди 8 години

Тръмп е куку и популист. Хилари не е подходящ кандидат, според мен, но е по-добрият вариант за Америка и света, определено.

4

Анонимен

преди 8 години

До 3А ти кой мислиш седи зад "световния ред"? Някой беден и млад ли ? :))) Никога парите и властта не са достатъчни за тези хора.

3

Румбо

преди 8 години

Забелязвате ли как с напредването на кампанията,Тръмп все повече навлиза в обичайните релси на американски политик?Остава само неговия колорит и индивидуалност,но не и бомбастичните идеи от началото.Нищо чудно Господарите на Америка да се откажат от идеята след президент-не.гъ.р да има президент-жена.Клинтън е толкова безлична и некомпетентна,че може да им докара неприятности от глупост,ако и да е послушна.Обратното-Тръмп,като бизнесмен винаги ще е отворен за сделки,ще бъде гъвкав и винаги в час

2

Анонимен

преди 8 години

Този човек нищо не губи! Само такъв независим от пари и възраст, може да промени световния ред! Тръмп е надежда за света!

1

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Призовавам всички кореняци...хамериканци да гласуват за Тръмп.Иначе да си спомнят Титаник;ще потънат като този...кораб,ако ги управлява демократ с...пола.(платено...съобщение