106

Анонимен

преди 7 години

НЕ ПИПАЙТЕ ГЕЙОВЕТЕ- ТЕ НЕ ПРЕЧАТ НА НИКОГО- НЕ ПРОПОВЯДВАЙТЕ ФАЛШИВИ ЦЕНОСТИ, А ВМРО ДА ЛЪСКАТ ОВЕХТЕЛИЯ PR С НЯКОЙ ДРУГ.

105

Анонимен

преди 7 години

Оставете го гей парада! Забранете чалгата-тя подкопава морала!

104

Анонимен

преди 7 години

Действително, най-важният аргумент е, че парадът се провежда точно на Черешова Задушница, което е както се каза по-долу нарочно подигравка с православния празник. Няма да ни оставят на мира да почетем мъртвите си, тяхната м..а сата.н.и.н.ска. Няма да стъпя в центъра, имам си друга работа.

103

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95Не-е, защитнико на истината, логиката нещо не ти е логична. На гей-парада не парадират за да развращават, а парадират, че са развратили, и че държавата им дава право да развращават!

102

Анонимен

преди 7 години

До до 98Ама тия, дето си ги класирал втори - възрастнит, се, те не са ли били деца, и от сеца някой ги е подбутвал да хправят като 90 % от англичанчетата п о училищата.

101

Анонимен

преди 7 години

Тез са си тъй първо обичат да ги бият после да ги Любът така свършват по бързоНай много мразът като ги Излъжеш че ще ги Любиш Пък ти си решил само да ги Бъхтиш Ненормална работаКво да ги прайш само Бой до забрава ги оправя за известно времеПосле след като се пооправят си остават същите Г.овн.енца

100

Ценко Пръча

преди 7 години

Е ама им личи че са меки китки тия. Требеше некой от тех да скатери паметника и да тури на шмайзера ено знаме от техните. Таман като на Райхстага щеше да е !

99

Пешо

преди 7 години

трябва да бъдат забранени тъпите "патриоти", които са си едни обикновени нацисти

98

Тинев

преди 7 години

Дряновицата пригответе и по педеасите я уползотворете.

97

Анонимен

преди 7 години

Преди 3г. на 22 юни 2013 ПАК бе обявен Гей-парад на Черешова Задушница, който по-късно бе отменен. Така бе спряна публичната подигравка със смъртта на православните християни и демонстрацията против религиозните и човешки ценности на живите. Значението на Задушница е голямо. Това не е само ден, в който близките и роднините на покойника се събират край гроба му, за да ядат и пият. Поменът, който се прави, е и възпоменание на живите за починалия, че не е забравен.

96

В Бг педерастлък НЕ

преди 7 години

ТОЗИ ПЪТ АЗ ПОДКРЕПЯМ ВМРО !!!!!!!

95

Насо

преди 7 години

Не е необходим парад за да докажеш че си свободен, необходим е за да се направи парадиране и преброяване, а и за скалъпване на евтин скандал. Ако всички гей се чувстват свободни, предлагам да откажат парада и да покажат че са свободни като не ходят поради гей задължение.

94

Анонимен

преди 7 години

Аз познавам много гейове котито няма да отидат защото се мислят за мъжкари

93

Анонимен

преди 7 години

ДА ама Контра парад не е разрешен значи само каквото им изнася на управляващите илюминати

92

Наблюдател

преди 7 години

95-ти, едва ли някой ще се разврати от гей -каквото и да е, но да се отврати - със сигурност!Дай всички да парадират със сексуалната си ориентация. Кому е нужно?Единственото ценно, което е останало в тази Държава е толерантността! Но това е велика простотия, която отгоре на всичкото не постига нищо, само отвращава хората!

91

Анонимен

преди 7 години

Не мисля ,че на някои от тези които ще отидат на парада им се ходи да парадират пред толкова много полиция.

90

Анонимен

преди 7 години

Комшията гей които вдига шум и не те оставя да спиш няма да отиде защото иска да го мислят за нормален!

89

Анонимен

преди 7 години

Проблема на Българина е неговото черногледо виждане какво ви пречи да отидете и да се правите на такива и да парадирате с това като покажете лошите му страни както правят в скеч с политици.

88

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Не стига, че ни унищужават и изцеждат икономически, господарите отвъд Атлантика, но и се гаврят с нас като ни карат да позволяваме такава глупост! Сигурно се заливат от смях там в онази бяла къщурка в окръг Колумбия...

87

Анонимен

преди 7 години

А ПАРАД НА КЛОШАРИТЕ И БЕЗРАБОТНИТЕ не може да има !