84

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВО СДС, СЛЕД ТОВА И ГЕРБ ОБЕЗЛЮДИХА БЪЛГАРСКОТО СЕЛО, НАПЪЛНИХА ГО С РОМИИИ.....МНОГО КАДЪРНИ И МЛАДИ ИЗБЯГАХА ОТ ТУК! НЕ ВИ Е СРАМ! НАРОДЕН СЪД ЗА ВАС ПРЕДАТЕЛИ!!!!ПО РАНО СТАНИШЕВ ВИ БЕШЕ ОПРАВДАНИЕТО ЗА ВСИЧКО, СЕГА ОРЕШАРСКИ, КОГА ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ТОТАЛНИЯ ПРОВАЛ, КРАЖБИТЕ И НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ СТРОЕЖИ?!

83

Анонимен

преди 7 години

Скрии се, бе, ***. По-прости и нахални от вас няма. Докарахте България до невиждана бедност, мизерия и корупция и все някой друг ви е виновен. И вземи продай 3-4 апартамента да покриеш загубата от загубените дела в Страсбург поради личната ти некадърност. Физкултурник смешен.

82

УХО

преди 7 години

СТИГА ДЕМАГОГИЯ. ВЕЧНО ДРУГИ СА ВИНОВИ.

81

Анонимен

преди 7 години

Димитър Желязков е преди всичко политик, който участва в сегашното управление на България и отговаря за територии в района на Южното Черноморие.

80

ужас

преди 7 години

ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪЗМУТИТЕЛНО БЕЗОЧИЕ.

79

ПГ

преди 7 години

Цветанов преди да казва кой какво е разбил, да каж ОТ КЪДЕ СА МУ ИМОТИТЕ, вече продаде някой... 6 апартамента и огромна къща!!!! При проверката онова *** Стефанов умечкоса всичо, по чист от сълза го изкара.. ама нали се сещате, че никой не им се върза!

78

Анонимен

преди 7 години

Само мутри в тази държава! Цецо Ушите, Митьо Очите, Боко Тиквата и тн.

77

Щирлиц

преди 7 години

Присмял се хърбел на щърбел.

76

Стар

преди 7 години

Някои думи не минават през автоматичната им проверка, герберите и това направиха!

75

Стар

преди 7 години

Налага се да давам пояснения - първите звездички е ***, вторите - ***, третите - ***. Нищо няма да им помогне ще паднат един ден!

74

Стар

преди 7 години

Ей писна ми тия герберски *** да ме правят на *** , в повече ми идва вече. Аз се срамувам от тях и най-вече от тия дето ги избират, не очаквах у нас да живее такъв *** и глупав народ!

73

Честен човек

преди 7 години

Да ви Е-А ***-кат- мошеничес-а. Пусти 9-м, васта ............

72

бургазлия

преди 7 години

Кво станаМВР Бъчварова твърди че няма чадър надОчите и ще съдият Атанасов за обида .Всъщност истината яизплю Цецо имало е и продължава да съществува КОЙ.

71

До 80

преди 7 години

Да,но на ГЕРБ им е къса резервната скамейка и търсят фигура,която да бъде подкрепена от повече хора.Ей герберасти,нали уж сте мнооооого десни.А Поптодорова не беше ли комунистка?Ама то и вие сте си от котилото,така че,няма да има изненадани.

70

Да бе

преди 7 години

Публична тайна в Несебър е, че Очите всеки месец е в София и се отчита ... познайте на кой. Вече започвам да се съмняам, дали герп не е по голямо зло и от дпс!

69

Румбо

преди 7 години

До Анонимендо 77 Наистина има нещо такова-Кристалина е доста уязвима ако бъде поставен въпросът "Какво всъщност е направила за България през тези години?".Май НИЩО!Само бюрократични интрижки...Е.Поптодорова е доста обтекаема и изглеждаща общоприемлива кандидатура,с която не се рискува особено,на пръв поглед.Обаче от интервюто по Нова си пролича,че е добре подкована в САЩ(да не кажа зомбирана) и вероятността да се превърне във втори Плевналиев е голяма.На България и трябва нещо различно.

68

Тико

преди 7 години

Митю поне полежа макар и фиктивно в кауша, а този го нестига че прескочи трапа ами сега и държавата плаща за малаумията му

67

Анонимен

преди 7 години

Очите не беше ли в джендема по времето на Орешарски? А сега първи красавец по Слънчев бряг при управлението на Боко. Тези хора наистина нямат мярка на приказките.

66

Анонимен

преди 7 години

Като изключим безпрецедентната му наглост и безочие по отношение на Митю очите,опитва се да ни подхлъзне и с кандидатурата за президент.Естествено,че няма да е Кристалина.На нея и е много добре в ЕС с 5 пъти по-висока заплата,отколкото би получавала като президент.От ГЕРБ са се прицелили в Елена Поптодорова,посланичката ни в САЩ.Мандата и изтича,интелигентна е,с опит в международните отношения и би стояла добре на този пост.В сутрешния блок на Нова,тя не потвърди,но и не отрече тази възможност.

65

Анонимен

преди 7 години

Нагли,по-нагли,най-нагли от всички управляващи досега.Целия бургаски район знае за техните зависимости с това лице,а Цецо се прави на света вода ненапита.