37

Анонимен

преди 7 години

То и ние сме оФчи мат,рял и ни манипулират яко,ама при краварите нещата вече се двишат лавинообразно.Съответните структури явно нажежават обстановката,с цел американосите да приемат с "разбиране" ограниченията за притежание на оръжие.След това ще последва и конституционна забрана за притежание на оръжие и изземване на същото от населението.Всичко,в името на сигурността.А след това,населението ще бъде завлечено в най-сигурното място - стотиците построени концлагери!И това ще го видите!

36

Анонимен

преди 7 години

КОЙ се интересува от това какво пише руския печат за Америка?

35

Анонимен

преди 7 години

Преди 12 години един дребен диктатор уби 31 терориста и 334 цивилни, от които 186 деца.11 убити войници на специалните сили,30 ранени. 8 убити полицаи.Преди 11 години същият диктатор обгази и уби 174 цивилни. Срещу 50 убити терористи.Ефикасност по руски.Факти, ватенки ! Факти ! Роднините на жертвите дори не получиха право на съдебен иск.

34

Путин

преди 7 години

Пак аз съм виновен.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32Ердоган е написал писмо до Путин

32

Анонимен

преди 7 години

Днес на детска площадка в Бруклин юноша стреля по свои връстници и рани 5-*** от тях.

31

Анонимен

преди 7 години

Митев и Плювняалиев да си обличат бронекомбинезоните.

30

Боби

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 33И в Америка и Тук при нас има Тъй наречените "Тихи Л у д и". Те принципно не правят големи зулуми, но постоянно или от време на време имат "ЕПИЗОДИ" в които могат да бъдат всякакви. И тогава не се знае какво ще стане. Ако има данни че е бил един от тези най-меко казано депресирани индивиди ... и САЩ службите не щат да се бъркат с малко или много луди.

29

Боби

преди 7 години

До 313Това което казвам не го е доказал нито Павлов нито МарксТова са съвременни изследвания и то на ВВС. Поради факта че жените могат да следят по няколко неща едновременно стават за пилоти. Само че идва ОБАЧЕ не са физически издръжливи. Тест на НАТО преди години Французойки с Миражи срещу Американци с Ф-16. Първия и втория ден на ученията всичко върви нормално даже лек превес на Французойките. Последния ден Американците летят само с голямо претоварване при остри завои и девойките не издържат

28

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Освен това директорът на ФБР съобщи, че терористът е бил разследван на два пъти преди; тогава е твърдял, че членува също в Ал Каида и в шиитското движение Хизбула. В тази връзка тайните служби не могат да кажат със сигурност коя от всички тези групировки е повлияла на престъпника, отбелязва "Лента".КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ ! САМИЯТ ПРЕСТЪПНИК ТВЪРДЯЛ ,ЧЕ Е ЧЛЕН НА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПА ,А ПЪК Е НА СВОБОДА !

27

Анонимен

преди 7 години

""В руския печат: Америка бе разстреляна от упор!""................."Единственото, което русия произвежда в момента са матрьошки и омраза" Gleb Pavlovsky

26

чичо Гошо

преди 7 години

Гледай ти как от този терористичен акт в САЩ нещата се обърнаха и Русия излезе виновна че не е разрешила на гейове да поднесат цветя пред американското посолство.Браво!

25

Боби

преди 7 години

До Анонимен 28Виж семейство от две жени (а има колкото щеш не чак толкова фрапантни случаи Майка, Дъщеря и Внуци) го разбирам и приемам. Обаче "Семейство" от двама мъже???Еволюционно мъжете са Ловци а Жените са стопанки на Пещерата и майки, Мъжете са издръжливи но мислят по едно и също време само за едно нещо, за разлика от жените които мислят постоянно за няколко несвързани неща.(Тигъра да не нападне пещерата, Огъня да не загасне да не дойде Тигъра, Малките да не пищят че има и вълци...)

24

Анонимен

преди 7 години

23- искаш да кажеш че там няма гейове...какво правят с тях, има пак ли разстрел за различните........само питам, щото и аз не интересувам от гейовете, но тук говорим за убити хора- няма значение къде обичат да си вкарват някои работи ТОВА СА ХОРА, УБИТИ РАЗСТРЕЛЯНИ ХОРА. СПОМНЯМ СИ КАТО ИЗЛЯЗОХА НАДПИСИ НИЕ НЕ СМЕ ШАРЛИ- ТАМ НЯМАШЕ ГЕЙОВЕ- ИМА МНОГО ПЪТ ДА СЕ ИЗВЪРВИ ЗА ДА СЕ ЗАЛИЧИ БЕЗДУХОВЕНСТВОТО ОТ ГУЛАГ..............

23

Анонимен

преди 7 години

Митев и Плювняалиев да ходят с бронежилетки.

22

Евроатлантик!

преди 7 години

Гей да се наричам,първа радост е за мене!

21

Бръчков

преди 7 години

Да е честито на братята американци ....След износът на демокрация и създаването на тероризма да си сърбат попарата ! Амин !

20

Анонимен

преди 7 години

Умерената опозиция.

19

Анонимен

преди 7 години

НОРМАЛНИТЕ ХОРА КАКВИТО СА РУСНАЦИТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ГЕЙСКИЯ ЖИВОТ НА ЗАПАДА.ЗАПАДНЯЦИТЕ ПРОСТО СА *** ИЗА ДА БЪДАТ ДЪРЖАНИ ИЗКЪСО ИМАТ ЗВЕРСКИ ЗАКОНИ КОИТО ВОДЯТ ДО ТОТАЛНО ЗАТЪПЯВАНЕ.СЕТЕТЕ СЕ ЗА ТОВА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЗАПАДНИТЕ ТУРИСТИ В СЛЪЧЕВ БРЯГ;СТАДА ПИЯНИ И ДРУСАНИ *** ОТКЪСНАЛИ СЕ ОТ СИНДЖИРА

18

Анонимен

преди 7 години

ахаахаххахахах, двама петакова (дето ги няма в русия, нееее, изобщо) се събрали и тия ги арестуват защото не са на "правилната" манифестация, а предпочитат да имат различно мнение. Голям смях ще падне когато най-накрая руснаците се усетят кой всъщност ги клати и ги държи в мизерия, и като излязат повече от двама ;)