188

Анонимен

преди 7 години

Българеешите роми са също Проект на Комунизмъ , ни чул ни видял

187

до: 202

преди 7 години

Само за тебе няма Българеещи се роми в България , като НЛО ли изчезнаха , ти гугъл за какво го използваш само за порно филми

186

до:Анонимен преди 12

преди 7 години

Дасикане рома или Българеещи се роми (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

185

Анонимен

преди 7 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат. Ние говорим за азбука, но тогава сигурно 1000 души са могли да пишат.

184

Анонимен

преди 7 години

До толерантенОтиваш в Киев или Одеса и се запознаваш

183

Капон

преди 7 години

До до : оня тамИма и роми евангелисти, и то от турските роми, България е на първо място в ЕС по мюсюлмани, станали християни. И основна част от тях са ромите евангелисти.

182

Анонимен

преди 7 години

Време е да си внесем румънски депутати, ако искаме България да оцелее. С тези "атлантици" можем само да се отзовем на дъното на океана...

181

Говедо

преди 7 години

А стълбовете на "Цариградско" нЕма да стигнат за такива "родолюбци"

180

Тоя,

преди 7 години

или някой го стиска яко за топките или е полудял

179

Анонимен

преди 7 години

Аз сега не мога да разбера какви са Българеещите се роми у нас , християни или мюслумани?

178

до : оня там

преди 7 години

Помаци има но и има 2 000 000 Християнизирани роми по време на Византия , проблема е че България крие тези Роми особенно на Преброяване на населението точно тези роми се пишат не сами като българи но и като християни

177

толерантен

преди 7 години

Украинки, молдовки.... да заповядат.

176

Анонимен

преди 7 години

Нека дойдат от Акрайна. Те поне са го-големи българи от тези които вече години ни изпиват кръвчицата.

175

гтф

преди 7 години

защо въпросния иван иванов не е в ареста, защо прокуратурата не се е самосезирала - това е държавна измяна

174

ставри

преди 7 години

Много мирише на крадене на пари.Нубия помните ли я?

173

Има друго решение

преди 7 години

До ПУСНЕТЕ МИГРАНТИТЕДемографи предвиждат, че най-много след половин век, южната граница на полския етнос ще е на Дунава. Това е мощен и напорист народ, католици са, затова раждаемостта им е по-висока от нашата. От векове обаче са притиснати между две много по-силни държави - Германия и Русия. Затова единствената посока, в която могат да надделеят, е на юг.Аз пък казвам - още сега да заповядат у нас, има място, няма да се бием.И те като нас са християни от бялата раса, говорят славянски език

172

На предателя- ритник

преди 7 години

Иван Иванов ДА БЪДЕ ЛИШЕН от българско гражданство!!!

171

xqw

преди 7 години

И какво ще правят бежанците в селата? Ще работят земята и ще могат да преживяват? Ако ставаше така българите щяха да я работят, ама не може и се търси работа в градовете. Бежанците няма да останат на село. Поредната глупава идея.

170

До 189

преди 7 години

Не си разбрал.Божо е против внасянето на чужденци.Той говори за част от милионите българи по света,които биха поискали да се върнат у нас.И в това няма нищо лошо.

169

Анонимен

преди 7 години

Иване Иванов,по-голяма глупост не можа ли да измислиш?Проблемите с демографията вече ги решават родните ни роми,а проблема с интеграцията е пълен провал от 15 год.насам.Абе вие депутатите на кой свят живеете?Давате ли си сметка при начина по който се справяте с престъпността сега,какво би се получило ако ни залее вълна от бежанци и не дай си боже да пожелае да остане тук.Кой от тях би се задоволил с мизерните ни заплати и кой ще ни защити от издевателства,на които и сега сме подложени???КОЙ БЕ?