8

Сиси

преди 7 години

Каква ще да е ,тая лидерка на новата Земя за 600 лева.Преди да платят,тия кукувици подобна сума,дали са се запитали,къде се намира тая Нова земя?Аман от простакеси,на които някой близък им е внушавал,че са родени принцеси,красиви,умни можещи,знаещи.Когато разберат,че тая земя не се върти само около тях,и че са кръгла нула,търсят някаква друга земя,белким се докажат,и там че са същите,като и на тази!Гледаме по медиите всеки ден подобни *** красавици,които си плащат за красотата с хиляди.

7

Шаран БГ

преди 7 години

Ала *** ***, най-доброто доказателство, че комунизъмъ е по добър от демонстрацията ! Сега могат да те лъжат всякакви, от всякъде, за всичко. А преди имаше един бог-Карл Маркс , и Ленин беше неговия пророк! Ако смее някой да те баламосва ...... има ДС, ако има някой баламосан ... има Белене.Чисто и просто -- като къпан милиционер !

6

Анонимен

преди 7 години

Култ по рисуване с ла'на няма ли да се организира? Ега.ти изку.фелите! Веднъж в Музея за модерно изкуство един от посетителите толкова се развълнувал, че пов'ърнал. Два дена никой от персонала непосмял да го изчисти, защото не знаел какво точно е....

5

Анонимен

преди 7 години

А стига бе, още един холандски култ в България.

4

Поп Грую

преди 7 години

Елате в Пастафарианската Църква! Тук всеки може да почерпи и всеки може да приеме почерпка, но и всеки може да си плати сам. Забранено е пиенето на едно питие, защото изразът "Пих една една ракия(бира)" е прекалено минималистичен, за да бъде богоугоден! Също така е забранено да се пие без мезе! Бог С Вами и Лек Махмурлук! Рамин, чада мои, винени мушици батюви!

3

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ ЗЛИНИ ЗА България идват от запад. Дори и лошото време.

2

Анисия

преди 7 години

Курсовете са за учители по кундалини и се уповават на групова хипноза с ритми и мантри, постелки, бели тюрбани и сарита. Завършилите се самообявяват за богини и търсят последователи във фейса, готови да си платят. Има и детска група. Появява се и някой и друг шкембелия, смеещ се гуру за цвят. Самохипнозата е основен начин при медитацията.

1

ined

преди 7 години

Докато има балъци ще се намерят и тарикати които да ги прецакат.