52

Fgt

преди 7 години

Билета трабва да се дава, не да се продава при тази *** цена и липса на трансферен или билет за време.

51

аз

преди 7 години

До Анонименпътувам обикновено с метрото, но когато ми се наложи с градския транспорт - давам билетчето си, не го продавам.

50

king_for_a_day

преди 7 години

17 хил. нови карти на 1.7 млн град е нищо - на сто човека, една нова карта. Това в случай, че се опитват да се хвалят с някакви мними успехи.

49

Шофьор на автобус

преди 7 години

Приходите от картите ще се увеличат в началото на следващата година. Тогава и картите за пътуване ще поскъпнат. НО като ги рекламират забравят съобщават тази "малка" подробност.Приходите от по високите цени на ГТ ще изчезнат като всичко в тази държава. Шофьорите се молим да ни вдигат заплатите от месеци, пък директора (един от многото) излиза по телевизията и тръби, че взимаме големи заплати-глупости.БИЛЕТА ще се подели в джоба на няколко тюфлека. Шофьора и контрольора отнасят негативното!!!

48

Анонимен

преди 7 години

не виждам никакъв проблем! нито е незаконно! билетчето си е напълно редовно, без значение през колко ръце е минало! а кондуктора, ако е по - тарикат, да сменя комбинацията на перфоратора на всяка спирка и ще реши ситуацията! ако му стиска! иначе решението е само, ако билетчето се купува в превозното средство! качваш се от предната врата, плащаш и минаваш назад! слиза се от другите врати! това е!

47

Анонимен

преди 7 години

От 46 до 49, да това имам предвид, но е възможно краткотрайно повишаване на приходите заради закупените карти.Като краен резултат ще е .....дупка.

46

Един Българин

преди 7 години

Много ми се ще след една година да направят сверка на приходите и разходите на ГТ в София. Аз мога да ви гарантирам:1) Приходите ще намалеят значително и държавата ще трябва да дотира още повече.2) Разходите ще се увеличат (нали нашите хора трябва да лапат).3) Нови превозни средства ще има тук таме в богатите квартали за да могат да ги покажат по ТВ Европа как добре ни управляват и да ни промиват мозъците за пореден път.п.п. Не съм и русофил нито к0муняга, но все още имам глава на раменете

45

Един Българин

преди 7 години

46 и 47: Напротив! Ефект ще има и той ще е отрицателен :). ГТ ще задлъжнява все повече и това че са изкарали юни някаква дребна сума изобщо не означава, че ще изкарат и следващите месеци. Напротив в крайните квартали и преди се пътуваше масово гратис (като може за едни значи може за всички). Аз си дупчех билет дори и по линии, в които с години не съм виждал контрола т.к. е опасно за живота им. Е постигнаха ефект. Вече не се цепя от колектива и съм напред с няколко по 1,60 и смятам да го полея :)

44

gtf

преди 7 години

хубаво е да има ред, да се събират средства и да се инвестира, само дето сега нито има ред, нито се инвестира .. но пък герп краде, чрез подставени фирми де що има

43

До 46

преди 7 години

Ефект реално няма да има с изключение на факта, че на доста хора ще им "изгорят" вече закупените стари билети и най-вече талоните, защото няма да успеят да ги подменят с доплащане. Всъщност точно това доплащане ще има някакъв еднократен ефект и толкоз. Същата работа и с електронните карти за пътуване.

42

Анонимен

преди 7 години

Не съм от Сф, но отдавна говорех, че ефекта в хазната от новата цена на билети и карти ще е краткотраен, тоест за няколко месеца.След това приходите - гаранция - ще са по-малки от тогава когато билета беше 1 лв. Никога.......ама никога не се покачва услуга с такъв % само за 1 ден.От икономисти с мозък на решето нищо добро не се очаква.

41

Анонимен

преди 7 години

Не могат да си управляват графика, а качват цените!!! Вчера в 15 часа сме чакали автобус 35 минути, при положение, че по разписание трябва да е на 10-12 минути!!! В този час няма задръствания, на какво ли се дължи забавянето?!?

40

Анонимен

преди 7 години

Аз ги оставям по седалките. Не съм ли голям комунист?

39

Анонимен

преди 7 години

Super, q kolko sme zadrujni!!!

38

ха ха ха !

преди 7 години

Има начин да спре и това. Кметството пуска свои цивилни служители по всички линии които на слизане предлагат за левче грешно продупчени билети. Веднъж като ви хванат с фалшив втора ръка билет и няма да си купите повече от слизащи граждани.

37

Анонимен

преди 7 години

3000 човека са си взели карти за градскията 30 000 са предпочели да са с автомобилите.

36

валентина

преди 7 години

в италия правех така,слизам и си давам,не продавам билета,естествено и аз съм получавала,но пак да припомня-билет от 1.10 евро за 100 минути валидност !А за тази инициатива браво-те заслужават да не си купува човек билета им!

35

рускиня

преди 7 години

До Ханко Брат - квартал.Дрисливо и страхливо мижитурче - ама наистина ли ще те стигне смелостта да хвърлиш камък? Ами ако те върнат жеста - и ще ходиш в гипс 2 месеца?

34

бх

преди 7 години

За милионен град, 3 хиляди е доста мизерна цифра. Не знам защо парадират с нея, все едно едва ли не откакто са вдигнали цените градският е почнал да процъфтява.

33

Анонимен

преди 7 години

И АЗ ПРАВЯ СЪЩОТО, А И КОГАТО СЕ КАЧА В ТРАМВАЯ НА ПОСЛЕДНАТА СПИРКА ВИНАГИ ИМА ОСТАВЕНИ БИЛЕТЧЕТА.