8

РККА

преди 7 години

е това заралийче кмета за президент БРАВО

7

реалист

преди 7 години

Пришълците изсякоха горите, но и унищожиха вилната зона в този район, събориха виличките, окрадоха строителния материал, изсякоха овощките и лозята и след това захванаха боровите гори

6

реалист

преди 7 години

Щетите, обаче са налице! Тези пришълци изсякоха хектари гори около Стара Загора! Ако си спомняте прозвището на Зарата беше "Зеленият град"! Уви, това вече е само спомен!

5

Анонимен

преди 7 години

Мда, безплатен терен, други може и на общинско жилище. Вода, ток и канализация за наша сметка ще им се прекара. Искам и аз да ми се предложи безплатен общински терен. На следващото преброяване ще.се определя като ром. Оферта си е.

4

Има решение

преди 7 години

До Анонимен 2Явно трябва да се вдигнем всички на революция!Откъде накъде ще пристигат такива отвсякъде и буквално ще обсаждат големите градове с новоизникващи гета?! В тези градове работа за тях няма! Ако останат в тези градове, те могат да се издържат само по четири начина - на социални помощи /тоест, да паразитират/, да крадат, да проституират или да просят.Откъде накъде ЕС ще ни задължава да търпим това?

3

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Всички нашенски *** да се изселят...доброволно в Лион.Тамошният кмет ги...интегрирал успешно,като им давал безплатно апартамент 90 кв.м. и пожизнена рента по 500 евро на е.Който не вярва да отиде и да види.Знам от първа ръка,ама няма да ме вземат в Лион,защото не отговарям на...изискванията:не съм...***.

2

Анонимен

преди 7 години

ЕС осъди България и спря събарянето на колибите около София.

1

Дебел депутат

преди 7 години

БХК,защо спи.