70

Sando

преди 7 години

Сами си го набихте, и все пак мисля, че няма да има BREXIT.

69

българина

преди 7 години

Запада изтърва след 200 г африканските колонии за това подходяща практично и си направиха нови близки до тях източна Европа и Балканите. И за да не избягат като предишните с война е под формата на неравноправен съюз. Меркел се има за канцлер на 500млн души само че пълномощното и е невалидно

68

българина

преди 7 години

Съгласен съм с по долу че герб трябва да се изучават в училище, как не се прави за да остане държава и следващите 1300г... А относно русофобите- сега сме зле и то много зле но до 1989 България не беше в нито една западна не източна, класация по нищо, в топ 5 до 10. Лошото е че децата родени след 89 не знаят че България до 89 беше много по богата държава и по перспективна по уредена въоръжена до зъби на фона на само соц лагера. Само ключовите предприятия бяха 360!

67

осман

преди 7 години

След брекзит. Всички столици ще се управляват от мислимс.и баба ванга мир на праха и ще докаже че е била велика.всичко ще е познала.само че в книгите това е предсказано.кой ще превземе константинопол кой европа и кой света.трябва да се подчиняват евреите няма как.те не управляват света само си го мислят.ван минит .ага.....

66

Анонимен

преди 7 години

Дайте му вино.

65

Анонимен

преди 7 години

Доналде, от твоята уста в божиите уши. И ние това искаме - края на тази западна политико номенклатура. Искаме държавници , не приведени слуги на ФАЩ. Не искаме фондове - искаме нашо производство, бези идиостките стандарти на ЕС заради които ядем вредна химия, ама вносна.

64

Кравата

преди 7 години

До Божо КозелаА бе Козел ти ли застреля Митьо Очите?

63

Калина до 60

преди 7 години

Много жалко, че мозъкът ти не увира за истинското "мракобесие"! И много жалко, също така, че имаш претенции за европейски ценности, а не позволяваш друг да има мнение, различно от твоето. И много жалко, че не си си направил труда поне да прочетеш документи, свързани с твоите господари. А аз какъв Фил или фоб съм, няма значение. Факт е, че политиката на САЩ е агресивна, завоевателя и подчинителна.

62

до 62 Kango

преди 7 години

аре бе баничарке, къде ми е бозата

61

Анонимен

преди 7 години

"Brexit ще е краят на западната политическа цивилизация!"...ами на мен ми звучи много добре. Трябваше да съм притеснен ли?!

60

1

преди 7 години

САЩ диктува на Европа как да се развива, държи ни на верижка. Най отпред е вързан нашия президент. Как няма да се разпаднем?

59

Иван

преди 7 години

За какъв се има този поляк? Представя си, че от него зависи нещо! Щял да лишава някого от празник?! Пълно е с нереалистични чиновници в ЕС, заради такива като него хората се настройват негативно към евробюрократщината и неподплатеното високомерие на евромишките.

58

****

преди 7 години

Този ЕС не разви както е бил замислен,замисълът е бил,свободно придвижване на хора и стоки в рамките на европа,а не създаване на европейски парламент ,и брюкселска бюрокрация,неможе някакви чиновници да искат да си налагат мнението и желанието над зуверенни държави,нали точно за това си избираме правителства,те да вземат решението как да се развива държавата,а не някакви чиновници да ни нареждат,за това нека се разпадне, час по скоро.

57

българина

преди 7 години

Що за абсурд е тази Европа неизвестен администратор да подпише тайно споразумение от името на 500 млн души! Тези са за разстрел, и Китай и Русия не били демократични! Я си е те *** та ли ална

56

ivailo1403

преди 7 години

Още един политик-психопат...

55

българина до канго

преди 7 години

Да те светна като излезе един ще излязат всички за това е зора за Англия не че някой я обича. А като излязат всички дилемата ще ти се реши, светът е оцелял някак си над 2000 г с междудържавни търговски споразумения като бенелюкс например и си беше добре. Всяка страна си събира и си харчи приходите сама без Европа ***

54

Ала_Бала

преди 7 години

Не се страхувайте. Ще бъде началото на края на корумпираната брюкселска бюрокрация!

53

българина

преди 7 години

Абе лицемери краят вече е настъпил заради това че няма Брексит. Евроолигофренията уби Европа

52

Таки

преди 7 години

Вл.Улянов :"Социализмът е електрификация, плюс съветска власт, плюс американска технология плюс немска дисциплина".И какво сега от руснаците само властта.И досега си е така.

51

Kango

преди 7 години

Имам познати бизнесмени с доста добър бизнес със страни от EC и имат доста прилични доходи.Та те постоянно плюват EC.Та на въпроса ми че ако излезем от EC стоките им ще се облагат с мито и такси те ме гледат като пукал.Само Русия им е в главата ама продават в EC.Последно и казах че аз им го вадя а те си го набиват,може и да им е кеф.Те маи всички които милеят повече за Русия от България им е кеф да им го набиват.