4

жико

преди 7 години

То охранителя, ако имаше мозък, нямаше да е охрана. Ако дискотеката е "Пайнер", и пострадалия е същия.

3

Николай

преди 7 години

До TeoТо е очевидно, че е превишил "правата" си. Боят не е в правата даже и на органите на реда, а насиненото око показва именно бой. А от играчка лесно става плачка и много гавази вече търкат наровете за убийства, макар за съжаление, не всички (все пак има гавази и на важни хора, които винаги убиват по непредпазливост).

2

Teo

преди 7 години

До сега имаме само версията на едната страна.Нека видим какво ще каже и другата страна.Едно само знам със сигурност,че на охранителите в задълженията им влиза възспиране на агресивни посетители,а до сила трябва да се прибягва само в краен случай.Ако е превишил правомощията си тогава да си носи последствията.Дали е така е работа на следствието.Пожелавам на момечто да се оправи и следващият път по-леко с алкохола,че понякога боли глава! И да не го мисли -оня е по-силен, това му е работата!

1

Анонимен

преди 7 години

на 25 години бабаитчето се мисли за велико, сега ако има и друга регистрация може да покисне в панделата току виж се очовечи.Можеше да хване най- не пияният от компанията и него да смъмри че затварят и да приключват. Отделно е трябвало час по рано да спрат да им продават алкохол, те като го изпият и като няма друг ще си тръгнат.