22

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ЛИ СМЕЛЧАЦИ ЗА НАШИЯ ГЕЙ- БАР- ПАРЛАМЕНТА?????????????

21

Абсурд

преди 7 години

Като искат да забранят оръжията да забранят и собствените си оръжия гадните политически ***. Ама нали едно е да убиеш 100 човека в гей бар,друго е да убиеш 1 милион в Ирак...

20

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

ФАЩ да си събира натовските башибозуци по света и да си оправя с тях демокрацията,ценностите и свободата вътре в краварника!!!

19

Анонимен

преди 7 години

и то ко излиза - западната демокрация е правото свободно да си избираш времето, мястото и мишениете...добра демокрация!

18

Су 34

преди 7 години

Приятно изкарване на безродниците-българи, които живеят в тази идиотска страна!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Щото хората са се забавлявали, откъде да знаят, че някой психопат ще дойде да ги отстрелва?

16

Анонимен

преди 7 години

когато решиш да правиш подобен масов разстрел, няма закон и регулация, която да те спре да си набавиш оръжие.

15

Анонимен

преди 7 години

Бандита винаги ще намери оръжие, странно е че никой не е отговорил на огъня, къде са им оръжията?

14

Анонимен

преди 7 години

САЩ трябва да се обяви за резерват

13

ей

преди 7 години

До @ ейЧак еднакви едва ли, но за другото си прав. Не е случайност, че 90% от мафиотите в България са бивши Ушеви... А и е публична тайна, че всички наркотици минават през родната полиция

12

Анонимен

преди 7 години

Мине, не мине някой месец и лъсва американска демокрация. Иначе те с охота я "продават" навсякъде по света.Демокрация холам, ама за тях си.А за нас цъpвyли. Съдpaни...

11

@ ей

преди 7 години

Да , което означава , че реално ще имаме еднакви шансове. Тук ще те застрелят като куче и после ще си работят охрана някъде.

10

Паметлив

преди 7 години

Ако случайно сте гледали "Лудият Макс 2"-натам вървят нещата!За съжаление не само в САЩ....И да се ограничат оръжията,щом са налице причините да бъдат употребени-няма как да намалее насилието!На "черно" ще се намери,пак ще се гърми!Истината е,че не върви на добре икономиката в САЩ и ако не успеят да яхнат целият свят,ще стане мазало.

9

ей

преди 7 години

До @ ейНали се сещаш, че Ушевите в Америка имат правото да те застрелят без да се замислят, само защото си ги погледнал на криво или са се усъмнили, че имаш оръжие? И да оръжията не убиват хора, но като всеки психопат може да си купи свободно и безпрепятствено оръжие, чия е вината?

8

Анонимен

преди 7 години

имат оръжие трепят се.Черния се притеснил и защо така се прочиства нацията

7

@ ей

преди 7 години

Така е , ама Ушев има едно наум преди да ти бърка по джобовете , да ти говори на "бе" , преди да си играе с тебе за щяло и нещяло , "българите крадящи медна тел" също се замислят преди да влязат у вас , Серго и Ореха се замислят дали искат да спират мирен протест с груба полицейска сила , докато се изнизват от задния вход изобщо , масовото притежание на оръжие кара хората да потъват в размисли , а и друга известна американска фраза е , че не пистолетите убиват хора , хората убиват хора.

6

българина

преди 7 години

Нещо санкции на оон за подбуди към насилие, или къде са нпо тата

5

ей

преди 7 години

Мотото на една от оръжейните компании в САЩ е "Free people wear guns, slaves don't". Това е тяхното сбъркано разбиране за свобода и демокрация, защо се учудваме, че Х решава да разстреля 20 деца в училището, или У - 10 човека в мола, или Z - 50 човека в бар? И да продължават да твърдят, че отговорът към някой който насочи оръжие срещу теб е да насочиш и ти срещу него, за което трябва да си купиш и ти оръжие, вместо да ограничат продажбата му...

4

Анонимен

преди 7 години

Значи статистиката отчита само нападения с повече от 4 жертви, при които са регистрирани 173 случая. А когато гръмнат един или двама, това вече е всекидневие.

3

,

преди 7 години

Нема нужда и от барове , да си бъркат по хралупите домашно и много , много да не се развяват , че тука може да командори още милицията на разположение на чуждите НПО и т.н. , но в САЩ все още царува доброто старо дърво и пуцането , впечатлен съм от мащабноста на убийството , браво на тоя арабеско , не били съвсем безполезни.