17

Анонимен

преди 7 години

Е то в статистиката влизат и от онзи етнос, така че е нормално да сме цифрово неграмотни

16

Анонимен

преди 7 години

*** си е тъпо!!!Кой каза,че Лъчезар Богданов е икономист,и по какво се разбира,че е такъв?Изобщо има ли в БГ ментално адекватни на обективните природни закони и условия икономисти и финансисти?Истината е,че след 1989г ни управляват невежи и некадърни държавни и политически предателии ппестъпници и обикновени АОНСУ-джийчета с нацвъкани дипломи под ръководството на баш икономиста Ангелов ,стратега Ал.Лилов и компанията Кобурготски- Живков и си-е!

15

Анонимен

преди 7 години

Да разбирам ли, че щом няма кадри заплатите са станали по 6 евро на час?

14

Разбирачев

преди 7 години

Това показва всъщност в какво банананова република сме се превърнали.Не е ли срамно само аутсортинг на нископлатена работа и услуги от съмнителен характер/бързи кредити и лихварство/? Къде е индустрията? Как така от 1995та караме само тъговски дефицит? Омразното правителство на Жан Виденов е последното успяло да регистрира излишък. Ами когато гастербайтерите спрат да пращат кинти на семействата си от какво ще живеем?Стига само тикви са ни лъгали,трябва и да се бачка не може само комисионерство!

13

длъжник банки опера.

преди 7 години

Имам толко дългове че постоенно ми звънят колектори.Първият кой ми звънне на врата обаче печели бонус .Бранеке ще го направа стъукмистика малко по зле от Митю Очите ше го дават

12

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости.

11

Ха Ха

преди 7 години

И ЗА БИРНИЦИ И ЗА СТРОИТЕЛИ МАТЕМАТИКА ТРЯБВА.ОТКЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ МАТЕМАТИЧЕСКИ ГРАМОТНИ КАДРИ?

10

Анонимен

преди 7 години

това същото го писахте в събота. нещо ново няма ли да измислите

9

е баси форума

преди 7 години

Ако жрицата изкарва 20 х. то сводника й трябва да изкарва 2 м . на месец , посмали .

8

Анонимен

преди 7 години

Жрица от Дупница без висше и без ненужни компютри си изкарваше по 20-30 бона на месец.

7

до сидниту

преди 7 години

Дали ще се обърне палачинката както е в канада и австралия и тези в провинцията ще вземат по големи заплати от тези в столицата .........

6

Анонимен

преди 7 години

Програмистите ги направиха като шивачките. Фирми с по 100-200-300-400-500 човека търсят не специалисти, а нещо виждало компютър малко за повече от фейсбук и проверка на пощата. Истински програмисти не се търсят реално.

5

Берлин

преди 7 години

Програмирането е много тежка работа.. Мисленето иска много енергия не е за мързеливи хора.---------------------------------Забележката се приема. Свеждаме целевата група до всички, които седят по офисите и не работят с главите си. А те отново са преобладаващата част от трудоспособното население на БГ.

4

Анонимен

преди 7 години

DA si REKETIOR TOVA SE UCHI PURVO SAMO OT DURJAVEN CHINOVNIK.

3

Анонимен

преди 7 години

България е територия на мутрите. Затова си хванах сакчето и дойдох в Германия, тука хората ми дават пари и си живея добре. Не искам да си имам работа с български чорбаджии, капиталисти и мутри! От тях по-големи престъпници няма!

2

Берлин

преди 7 години

Всичкото бай булгaр - програмист. Никой не иска да бачка с ръцете си, всеки иска да клати крака в офис. Само бай ром е по строежите и по обектите. В Германия примерно, на един офисен плъх се падат по 3-4 хандверкера. И то чисти немци - русоляви арийци. То затова в Германия изглежда така, а БГ - онака. Хахаха... трябва да измислите някакъв начин да строите, поддържате и ремонтирате от офисите. Иначе ще си живеете в клoзет. :)))

1

избирател

преди 7 години

"69% от българите на възраст 16-74 години нямат елементарни цифрови умения, т.е. не могат да работят с интернет, компютри и смартфони...."Лъжа!!!Заради работата си съм постоянно в Европа и си имам своите наблюдения.......