15

Киро бияча

преди 7 години

Цялата патаклама стана заради стиховете на Митака, тия от ресторант "4 you" казаха че нямало рима! И като се почна едно меле .....!

14

ж.стоев

преди 7 години

Не че на някой му дреме ама нали заведението не бипо на Козела.Кажете на кой е.Те са върха на айсберга.

13

Анонимен

преди 7 години

селфи атракция - спасен туристически сезон ! сега в слънчев бряг,скоро и в други градове.

12

Анонимен

преди 7 години

От следващата учебна година в бургаския свободен университет може да запишете магистратура "Управление на битовите разногласия и разпределение на паркоместата по българското Черноморие". Срок на обучение - 3 семестъра. Осигурена практика в Слънчев бряг!

11

Анонимен

преди 7 години

ами то когато не се взимат достатъчно мерки за неутрализиране на мутрите,то пак си е чадър.....не може да се оправдава,че и в другите страни имало такива групи....получават си големите заплатки и привилегии....що да се натягат и да се подлагат на риск...

10

Анонимен

преди 7 години

Регистриран е бум на туристите в Слънчев бряг! Вчера извънредно на летище Сарафово кацнаха 5 чартъра с чужденци. Пред заведението са въведени засилени мерки за сигурност. Мястото е отцепено с кордон и на всеки 30 секунди се пуска само по един турист.Опашките продължиха дори след полунощ. Заради големите жеги община Несебър раздаде безплатно над 500 литра минерална вода.

9

девойка

преди 7 години

Б-унга-буга заведението вероятно ще предлага оферти за посещения с атракцион на ужасите с питие мафия прирати търговци на оръжие.Напълно морално въздържание от секс....

8

ха ха

преди 7 години

Събота някой е чел в. "Шок и ужасТ" и тази сутрин ,още махмурлия е спретнал една статия.

7

Хайде

преди 7 години

защитниците на почивките по нашето Черноморие,къде сте?Обяснете ни пак колко зле е в Гърция,как не трябва да се оставят пари там и колко патриотично е да се почива тук!

6

Завръщане на мумията

преди 7 години

Не музей, мавзолей на Митьо го направете и сложете вътре мумията полужива така както си е барабар със системите и банките от болницата. Да плаши хората и най-големия съспенс е че всеки момент може да се събуди и ОКОКОРИ с онез ми ти страшни ОЧИ и дасе надигне с бинтовете! Уъъъъъъ......

5

Каква

преди 7 години

поредна шумотевица рекламирана от Бъчварова по всякакви канали и канализации и резултатът от всичко това е иззет 170 литра алкохол без бандерол...Браво бе!

4

Анонимен

преди 7 години

Очаквам да пишат и в учебниците за този успял българин.

3

Кс

преди 7 години

Той почина ли този господин "Очите" или още "бере душа"?

2

ined

преди 7 години

Боже, каква мутренска драма - направо за турски сериал.

1

Анонимен

преди 7 години

Направо заведението да стане на музеи и да вземаме такса от туристите.