42

Анонимен

преди 7 години

Според мен, убиеца е тотален ***. Особени на селфито, където е с къдрава перушина...вероятно е гей, и всичко ще се окаже заради гейска раздяла.

41

Анонимен

преди 7 години

БАЩА МУ ЛЪЖЕ!!!!!!!!!ТОЧНО РЕЛИГИЯТА Е!!!!!!!

40

Лия

преди 7 години

Като чета коментарите за тази човешка трагедия и като гледам съотношението +/-, си давам сметка колко жалки са някои хора. Това са човешки животи, какво значение има гейове ли са или не?? Някаква човещинка във вас, признак на интелект? Една голяма част от БГ мъжете са хомофоби, комплексари, на които "мъжеството" им стига само да пишат анонимни коментари в интернет. Ама утре може и на вас да се случи, никой не е застрахован. П***далите сте вие!

39

.

преди 8 години

Ако живеех на топло място като Маями, Флорида ... нямаше да ме дразнят педеррр**гите или поне нямаше да ги пуцам чак ... в Сан Франциско им е центъра , фрашкано е с ***...руги , тоя е натръшкал 50 , много добър стрелец това Афгани ! Малко нервен бил вика баща му , еми да не се целуват на улицата бе , да си миньорстват по дупките вкъщи , глей кво става като съчетаеш близкоизточни маниери с либерастки ексцесии.

38

жена природна

преди 8 години

Имаме нужда от специалист по религия от Фбр или ЦРУ-не е справедливо култът към ликатропията да избива тероризира и склонява към самоубийства с груповвид което е строго наказуем .Главна причина за тези престъпления са финансови с цел грабежна имуществото на жертвите.По-рано въвеждаха рабени чрез"доброволни"дарения-впоследствие наивни жени в секти които 100% бяха самоубити.Това са мъжкити глупачки.Сори отче може да спасиш други някъде има жалка "църква" с жертвоприношения !Не е по силите на жена!

37

хм

преди 8 години

Просто поредният американски случай на психопат с оръжие, на който целия свят му е виновен за нещо. Същия като онези, които стрелят в училищата, в кината, по маратоните и т.н. Но понеже е с афганистански произход, за оръжейното лоби в сената на САЩ е най-лесно да го обявят за част от ИДИЛ, и с един куршум да ударят 2 заека. Ако се казваше Джон Смит съвсем друга щеше да е версията...Но гладките мозъци само да чуят ИД и веднага спират да мислят...

36

Анонимен

преди 8 години

За пореден път се убеждавам колко са изпити мозъците на повечето българи за съжаление...Става дума за 100 човешки живота. То е много лесно да гледаш от виличката на село новините "далеко", но това е ужасно престъпление срещу човечеството. Ама сигурно ако беше станало в лесбийски бар щяхте да се трогнете повече :)) В момента съм в Америка и тръпки ме побиват от такива новини...това може да се случи навсякъде и във всеки един момент. Хората са се побъркали и няма лекарство!

35

Анонимен

преди 8 години

До Митко ЛамбовМоме, где беше хамериканците като бомбиха сватби в Афганистан с дроните, докато седят пред компютърните мониторчета и се смеят? И за тях ли рива толкова?

34

Митко Ламбов

преди 8 години

Боже какви коментари, какво чудо. И всичките 'анонимни' защото нямате смелост да си покажете тролщината за това каквото е.Става дума за 100 човешки живота ! Аз не мога да ви променя мисленето с един коментар, но ако нямате един вътрешен глас, който да ви каже ' абе днес излях омраза върху хора които нищо не са ми направили' не сте по-добри от този който взима оръжие и стреля в нощните клубове.Срам.

33

Брояч за пcиxapи

преди 8 години

ПeдepacтИятa е тежко психическо заболяване, от което няма лечение. А минусите отдолу ще покажат колко пcиxoпaти са прочели коментара.

32

Анонимен

преди 8 години

А хамериканци "прогнозираха" атаки в Европа.Хората са казали "Който копае гроб другиму сам пада в него".

31

Nobody

преди 8 години

Мир Седик... Омар Мартин... Янки петнайсто поколение....

30

М§М

преди 8 години

Джон, какъв е този шум навън? ***....али...те протестират, сър. Че, нали им дадохме всичко, какво още може да искат?Ами, ***...али, сър. Все им е малко!

29

Анонимен

преди 8 години

Според официални данни всеки втори цветнокож гей в САЩ е болен от СПИН или носител на ХИВ.Процента на серопозитивни в гей популацията е близо 10 ПЪТИ по висок от този в останалата част от населението.

28

хич не ме жал

преди 8 години

геиове паради,геове дискотеки ,геиове магазини,геове бани, геиови хотели и остава геиови парламенти и геови правителства ,това приложиха и постигнаха псевдо демократичните европарламенти ,подлизващи на хаамериканците ,загубили мъжкото достоинство и гордостта и подстрекаващи меките китки и иначе живеещите в това момче виждам че не напразно носи панталони

27

Анонимен

преди 8 години

Осъзнайте се, бе хора! Какви са тези грозни коментари?!? Става въпрос за 50 човешки живота!!!!!

26

Бойко не Борисов

преди 8 години

Който сее ветрове жъне бури!

25

Бойко не Борисов

преди 8 години

Гръмнаха Шарли Ебдо и половината католико- протестантска общност написа-,, Аз съм Шарли,,. После дойде Париж и отново соросоидчетата написаха - ,,Аз съм Париж,,.Сега какво? Аз съм гей!!! Мъка, мъка, много мъка има по тоя свят,както казва Муканина. Хак им е.

24

Анонимен

преди 8 години

Абе, много *** индивиди сте се събрали тука. Всичките гледали, по някое клипче в youtube, за конспирации и сега сте експерти. Хванете се у работа стига висали по-интернет, безделници такива.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен -"...там е нормално мъже приятали да ходят хванати за ръце и изобщо не е признак на хомосекуализъм..."я виж ти, сякаш си им светил на такива, когато са били сами.