22

Силвия Ковач

преди 6 години

Ние тогава бяхме ограбени в Иракли, на плажа Вая. Само за чадър ни накараха да платим 36 лв. Нищо друго не ни беше предложено, а на всичкото отгоре, в 18 ч. спасителя си тръгна и започна да подрежда леглата, показвайки с това, че затварят и така бяхме принудени да напуснем. Това е голата истина: НА ВАЯ ТОЧНО 36 ЛВ. СЪБИРАТ САМО ЗА ЧАДЪР И ШЕЗЛОНГ, В ТАЯ ЦЕНА НЯМА НИЩО ДРУГО!

21

Държавата на мрака

преди 7 години

Дадено е нагледно как работи държавата в симбиоза с мутри,друг пример е с Очите как държавата на Борисов се мъчи със неограниченисредства да го спаси щото кой ще им продава уж конфискуваната дро-га!

20

Анонимен

преди 7 години

Обещавам да не проверя. Лефкада и Олудениз ме очакват.

19

ОТ Видин

преди 7 години

ТАЗИ ГОДИНА В ТУРЦИЯ ----ЩЕ Е АДСКИ ЕВТИНО!!!ТАМ СМЕ!!!

18

ЧАО!!!

преди 7 години

ТИЯ ПАРИ , ДА ВИ ГИ ПЛАТЯТ РУСНАЦИТЕ И ДЖАГАТАЙЦИТЕ ОТ ЧЕЧНЯ!!!НИЕ СМЕ ----В ТУРЦИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ!!

17

ami

преди 7 години

ostavka

16

Handel

преди 7 години

Откъде се намират тези мазохисти да ходят на българското черноморие? За два пъти по-малко пари изкарваш 5 пъти по-добре в Турция.

15

опа

преди 7 години

ангелкова да ми го разведе

14

val

преди 7 години

Вече от години не посещаваме черноморието, нищо че семейството ни разполага с апатамент във Варна. Последна дестинация беше Хърватска. Тази годиан пак там. Причини предполагам няма защо да изброявам...

13

ами да

преди 7 години

То ясно ,че вече не се събират такси . Когато се прави това нещо трябва да е изненадващо , а не всички да знаят че предстои проверка и да се покрият нередностите .

12

Тъпчо

преди 7 години

Аз си платих чадъра. Много хубава сянка прави за 36 лева.

11

АТАКИСТ

преди 7 години

Все едно съм в романа на Джордж Оруел "1984" ,но в по-висша цинична форма- Ангелкова разпоредила на инспектори да проверят плажа, и те й се отчели с информнацията , че няма такава дейност!

10

Александър

преди 7 години

Ай ще ви .. плажа частен, водата частна, дюните техни .. иначе според супер компетентните от министерството всичко винаги е наред.

9

Анонимен

преди 7 години

Ако следиш цените и дебнеш за 36 лева т.е. за 18 евро може да си резервираш стая в Ница на френската ривиера. Капиталисти аматьори, народ гладен.

8

Анонимен

преди 7 години

из конституция на Република България----------------Чл. 18. (1) Подземните богатства, КРАЙБРЕЖНАТА ПЛАЖНА ИВИЦА, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.(6) Държавните имоти се стопанисват и управляват В ИНТЕРЕС НА ГРАЖДАНИТЕ и на обществото.

7

Анонимен

преди 7 години

Някой мошеник събира такса там, на принципа, ако мине номера! И сега след статиите е свил платната. Като поотшуми малко случая и мутрите пак ще почнат да тормозят туристите там

6

Анонимен

преди 7 години

За парите дето ще похарчиш за 2-3 морета може да си направиш един басейн, стига да имаш къде, и ще си цапаш във вода - чиста, не пълна с фекалии, миазми и зарази, без да си облъчван от чалгария и простащина.

5

Анонимен

преди 7 години

Да сложиш за министър някой с име "Николина Ангелкова" - достатъчно показателно....

4

дармадан

преди 7 години

Няма плаж Вая в близост до Иракли. От няколко години така прекръстиха част от плажната ивица на Иракли - от пътя до реката.Кръстниците са ясни.

3

Анонимен

преди 7 години

Престрелка в заведение в Слънчев бряг - няма такова нещо. Бъчварова днес е посетила заведението и не е видяла нищо такова.