40

Анонимен

преди 7 години

Da se razpada.... Inache nie shte se razpadnem kato narod I darjava.....

39

Анонимен

преди 7 години

Вън от колониализма на ЕС, присъединяване към Русия и руския пазар.

38

Анонимен

преди 7 години

Туй са няколко дупчици от публичните финанси и социалната им сфера дето тръбяха,че им я превзимат разни чужденци,кои кои,работещи европейци у тях им правели пробив,дънели ги,подкопавали ги,продупчели ги,а сега обрат на загуба били,а-ха старата колониална държава взела близка чяст почти Европа за колония и се двуоми дали да я изпусне,дълго се двуоми даже и с разширението да им се поднесе на поднос като чай,или да се измъкне към бившите пълначи кошници,дупки,ако докат не ги е изпреварил някой друг

37

Анонимен

преди 7 години

Още ли има хора които вярват в бъдещето на съюзите? Почетете малко история и вижте трайноста на съюзите между различни държави. Хора, защо не се учите от грешките си? ЕС обслужва интересите на десетина фамилии, създаден е от тях, и никой не дава пет пари за животеца ни. Мекотели от рода на Меркел са само повърхността на помията. В соц лагера нямаше толкова раздута бюрокрация както сега в ЕС. Клубът на десетината фамилии изкуствено поддържа тази крадлива бюрокрация, армия от евродепутати и др...

36

Go out!

преди 7 години

Като излезе Британия от ЕС, ще се превърне отново във Велика Британия. Може да има един период на криза във финансите, икономиката, но после стремглаво ще й нарастват акциите. Паундът ще стане валута No 1, remember! Англия, преди да стане член на ЕС, бедна страна ли беше?! Зле ли се живееше в нея?! А като влезе в Евросъюза, ... почти се обезличи. Тези чиновници от Брюксел са *** и се чудят как да крепят този измислен съюз. Но ще дойде краят на илюзиите и след Англия, следващите на опашката за напускане са шведите и т.н.

35

Наблюдател

преди 7 години

Brexit-ът Всъщност би бил стартът на бързото разпадане на ЕС. Нещо което и без това ще се случи но в по-дълаг период предвид откъза на ЕС лидерите да реформират Съюза. "Имаме си" 1-а огромна скъпоплатена бюрокарция взела се за Богопомазана, която издържат гражданите на държавите членки! Срещу което ТЕ Гражданите на ЕС получават безумни политически решения! Такова образование няма начин да не се разпадне рано или късно!

34

Анонимен

преди 7 години

39 И какво можеш да направиш с тези ракети , та те са фишеци без ярени бойни глави , да не говорим че едва ли биха стигнали до целта

33

Анонимен

преди 7 години

До явноИ защо унищожиха ракетните ни части и мълчахте бе шушу.миги?

32

Анонимен

преди 7 години

Цитат: "да се запълни дупката в публичните финанси, която би се отворила в случай на "развод" с Евросъюза." Какво значи това, че до сега ние им запълваме дупката в публичните финанси ли? Да ви го таковам в евросъюза и ще ви запълня една друга дупка бе "управници" на България!

31

tim

преди 7 години

драстично ще повлияе излизането на великобританя на евро саюза защото ще се загуби една голяма икономика със една доста висока вноска ще има прекрояване на евро фондовете или най малкото ще има увеличение на вноската за съответните държави и нали никои не си прави илиюзии че германия или някой от другите големи ще се съгласи да плаща както досега ако британците напуснат наи много да се вдигнат вноските за членство за да може да се покрие разликата

30

0

преди 7 години

NEKA GB NAPUSNE EURO ZONATA CHAS PO SKORO.EUROPA SHTE SE RAZVIVA PO DOBRE BEZ TEZI SLUGI NA SATANA

29

Анонимен

преди 7 години

EU и NATO са най-големите успехи на България от съвременната ѝ история!

28

явно

преди 7 години

До Тенчоси прескочил географията като предмет и не знаеш ,че граничим с 80 млн турция . или вярваш ,че нашите 40 000 наемници биха уплашили турците ? да не говорим , че имаме ЦЕЛИ 8 самолета. армията ще е платена а не наборна и ясно трябва да е заложено , че ще бъде само за защите без да може да оперира извън европа. какъв глас има една 7 мнл България в света ? ами ние сме колкото един голян град и то управлявани от бок.луци

27

Тенчо

преди 7 години

До аз неЩо за безумие е да искаш европейска армия? За да праща Меркел и Юнкер да умират български момчета някъде по света ли? Ти ще имаш глас, колкото и сега, точно 0! Ако след като я има тази армия Меркел реши да те прати да се биеш за "независима" Сирия, ще отидеш ли да умреш там, за да и следваш ценностите? Или да пратим някой наборник да умре, ако ти си на години? Аз съм българин и съм европеец като географско понятие, не искам да се затрива България и да влизам в никакви щати!

26

97510

преди 7 години

ДОЛУ ЕС. ДАНО ПО -БЪРЗО СЕ ПРОДЪНИ И ОТИДЕ ТАМ, КЪДЕТО ПОЧИВАТ НЕУСПЕШНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРОЕКТИ.

25

аз не

преди 7 години

До Тенчоговоря от гледна точка на отделен щат(интерес от отцепване биха имали няколко едри индустриалци а не обикновенните работници които не биха спечелили нищо от сепаратизма)-той егоизма е човешка черта и по тази логика трябва и софия да се отцепи и да не издържа видин например .не всичко са сметки в една държава/федерация а за европа за да има някаква тежест в световен мащаб е по-добре да е единна с европейска армия.

24

грубиян

преди 7 години

Британците са цирей на тялото на работеща Европа. С претенции на изключителност и по-по-най-, но са в същност финансови посредници между икономиката на континентална Европа и останалия свят. Държава комисионер, нещо като Мистър 10% на Европейския съюз.

23

сериозно

преди 7 години

До Анонимен24ли щатите не е сбор от различни националности ? или викаш затворниците са само от една нация ? защо ли ми се струва , че е имало английски,френски,холандски, италиански,ирландски и т.н заселници ??? не твърдиш , че американците са само от една нация , нали ? аз не казвам , че процентно са равни но в щатите имаме дори и различни култури като европейската определено е различна от тази на местните .

22

Тенчо

преди 7 години

До а бе чети беКолко да си е струвало! Богати щати като Тексас са със сериозни намерения да се отцепят. Утре ако Америка претърпи удара на измитането на долара и благосъстоянието се изпари, всички елементи, които крепят държавата хомогенна ще изчезнат. Сепаратизма ще бъде на дневен ред!

21

Do 24 fakt

преди 7 години

Ako obezcenqvaneto na valutata ili ikonomi4eskite posledsviq bqha faktora kojto opredelq kak 6te glasuvat horata, to togava nqma6e da ima referendum, nqma6e da se 4udim za rezultata ot referenduma. S16toto se otnasq i za ostanalata grupa d1rjavi kiito iskat da napuskat EU ilI UK. fakta kojto si spomenal ne e fakt a tvoite kenefni razmi6leniq.