10

Анонимен

преди 7 години

Gerb kasva bb kasva granizite paseni nsma propusnst emigrand laji ima v zala bg sa

9

Анонимен

преди 7 години

Пак симулират дейност някои държавни институции. Някой е намерил бумаги с данни от 1986г и е решил да ги публикува.За Пловдив: средната заплата е 450-550лв. Квартира 300лв, храна 300лв, ток/вода/кабелна/интернет 150лв, данък за колата 250лв, гражданска 160лв, газ/бензин 200лв... Кой будала ще дойде в тоя скапан град?Аз с 1500лв заплата в Пловдив едвам изкарвах месеца. Ся в UK взимам 1700 и даже мога да спестя някой паунд.

8

Анонимен

преди 7 години

Много скоро ще се говори за държавата София, държавата Варна и държавата Бургас. България приключи

7

много лъжи бре

преди 7 години

Глупости още 1996 година имаше вълни от емигранти сега другари франкофони от измисления институт е 2016 г. , пита се в задачата за 20 години какво е направено , отг. НИЩО....

6

Анонимен

преди 7 години

Ето , това е и научното , и религиозното тълкуване на понятието БАЛАНС . Бог да е на помощ на братята роми - има да го търсят в огледалото този баланс .

5

Анонимен

преди 7 години

Ако добрите демократи не бяха разбили предприятията по малките градове, хората нямаше да се местят така. За какъв ' да се местят?Със сигурност не в такива размери. Кой ще си напусне семейството, приятелите... Апартамента, виличката с градинка да дойде в София на същия апартамент, но под наем... Сега им се налага. Но не са малко и тези, които остават и са решили да не заминават. Като мен. Тук ще съм напук на бойковщината.

4

Анонимен

преди 7 години

Много мъже,сърдити необразовани,*** и агресивни.Ако има жени то те са дебели уродливи и в малки количества ,може да се каже,че има по женствени мъже от тях.Наистина бг нацията ще получи мощно генетично,социални и интелектуално подобрение с тия хора.Нали така каза един политик дет май ще ви е президент?

3

Анонимен

преди 7 години

трябва да се добавят и 2000 рускини работещ ти сезонно по гръб

2

Довършете статията!!

преди 7 години

Да "благодарим" на Герб за бързите темпове ,с които ни отпраща от страната!! Връчете им орден за заслуги!!

1

Мигрант

преди 7 години

Терминал 2 му е майката. Инак ни чака Слънчев бряг блус.