7

Анонимен

преди 7 години

Да разбирам ли, че може спокойно да си спретнеш престрелка на открито място с много туристи, и освен ако не убиеш някого, все едно нищо не се е случвало?Това дребно и едро хулиганство за какво са запазени? Според мен всички стреляли - моментално в ареста, конфискация на оръжието и наново освидетелстване, ако трябва да им се издава ново.

6

Я

преди 7 години

В понеделник ще започнат да ги издирват.

5

Италиянеца

преди 7 години

И тук се стреля. Но си има и закони в лицето на карабинерите. Няма Н,дрангета няма КозаНостра. А сицилианската и неаполитанската мафия след тях. И всички заедно в кюпа и по затворите в страната, а в БГ ти идват 40 човека у дома и стрелят по теб. Ти пазиш дома си убиваш един и влизаш в затвора. Браво на МУТРИТЕ в парламента.

4

Анонимен

преди 7 години

Във ареста са останали само две заподозрени за стрелбата лица и това са борците срещу наркотрафика,злодеите от клекшопа Сидеров и Чукалов.Браво националисти вие сте истински борци срещу наркотрафика

3

Анонимен

преди 7 години

Муахахахаха...такава патаклама е имало, че половината ги освобождават, защото не се знае в крайна сметка кой по кого е стрелял.Задминахме и Дивия запад с тази сценка!Ашколсун Машааалаааа....

2

експертно становище

преди 7 години

Само за едното нарушено място за продажба на наркотици ли е всичко?

1

Анонимен

преди 7 години

значи не е чвстно само едната страна да плаща за това безобразие,и двете страни,банди,са за затвора,от друга страна тия им идват в дома-заведението ,та с какво са предизвикали домакините да стрелят???абе бг правосъдие едва ли ще доживея да видя.