115

ognyanz

преди 7 години

Орешарски е способен финансист. При други условия можеше да направи много повече като министър-председател. При него за пръв път намалиха цената на тока и след трите и половина години Дянковщина за пръв път се увеличиха и пенсиите и минималните заплати. Но в политиката хора като него не получават благодарност.

114

Анонимен

преди 7 години

И КАКВО ЛОШО ИМА- НА ВСИЧКИ СЪС СРЕДНИ ДОХОДИ В БЪЛГАРИЯ/760 ЛВ СРЕДЕН ДОХОД КАЧЕН НА СТЕНАТА НА НОИ/ БАНКИТЕ ЩЕ ИМ ОПРОСТЯТ ЗАЕМА ДО 20 000 ЕВРО- НАЛИ ТАКА НАПРАВИХА 2014 Г БАНКИТЕ В ГЪРЦИЯ ОПРОСТИХА ЗАЕМИТЕ НА ВСИЧКИ С ДОХОДИ ДО 500 ЕВРО.

113

Варна

преди 7 години

Върви ти мозъка към Гърция .Ти Орешарски с Румен Гечев и Сергей Станишев не искам нито да ви чувам нито да ви виждам .Върви в сараите на Доган на него му ги кажи тез твоите идиотщини .

112

Анонимен

преди 7 години

И децата вече знаят , че народите и държавите вървят по кривия път .

111

Void

преди 7 години

Една банка без здрав портфейл, е обречена, категоричен бе той и допълни Една банка без здрав портфейл, е обречена... (без думи)

110

Анонимен

преди 7 години

***!!! Как смееш изобщо да се появяваш !!! Не ти ли стига ...ще останеш в историята.....Като най голямата жалка медуза в България...!!!!

109

Анонимен

преди 7 години

До Ивоточно този крадец да дава мнение....това не е нормално.И какво е откраднал, КТБ ли? Помня един сатанизиран Виденов,продължаващ да живее в панелка, пък Сифиянски с личен самолет и яхта, Костов с милиони, Симеончо пък с гори.Много си наивен или платен кълвач!

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 129"аре у лево"Кълвач, от лево се намира лентата с по-висока скорост и се изпреварва, а у десно е канавката и пропаста бе умнико !

107

Анонимен

преди 7 години

ЩО ЛИ НИ ПЛАШАТ С ГЪРЦИЯ- КОГА ВИДЯ ГЪРКИНЯ ДА ЧИСТИ ОТХОДИТЕ НА БЪЛГАРИ И РУСНАЦИ- Е ТЕ ТОГАВА СМЕ ЗА ОПЛАКВАНЕ, А ПРЕДИ 1/2 ГОДИНИ БАНКИТЕ ОПРОСТИХА НА ВСИЧКИ ГЪРЦИ С МЕСЕЧНИ ДОХОДИ ДО 500 ЕВРО ЗАЕМИ ДО 20 000 ЕВРО- Е ТЕ ТАКИВА БАНКИ ИСКАМЕ И ГЪРКИНИ ДА НИ СЛУГУВАТ- А ОРЕШАРСКИ, НАМЕРИ С КОЙ ДА НИ ПЛАШИШ.

106

Анонимен

преди 7 години

Тоя защо не е в затвора? Или се чака Цв. Василев?

105

ognyanz

преди 7 години

Всеки народ си заслужава управниците. По време на Орешарски България взе един милиард дълг и що протести бяха пред Народното събрание и раздаване на листовки с въпроса: "Плаща ли ви се едн милиард?". А правителството на ГЕРБ и пишман-реформаторите ще вземе 16 милиарда и никой не протестира. Продължават да викат "Да живее бат' Бойко". А софиянци се преизбират Фандъкова, както преди преизбираха Стефан Софиянски.

104

Талакман

преди 7 години

Къде си ве Орешарски при твоята кратка власт всчичко беше добре а при тиквата обедняваме и всичко се вдига а заплатите и пенсийите не мръдват това беше човека наистина

103

Анонимен

преди 7 години

Един изпържен от комунистите ***-това е Орешарски.

102

С кредити и бaбa

преди 7 години

може дa упрaвлявa,aмa друг дa ги връщa,голямо тегло ни чaкa !

101

Анонимен

преди 7 години

Орешарски: Вървим по пътя на Гърция!Е, затова ви и свалиха хората де и сложиха инж. д-р ген. Бойко Методиев Борисов и държавата отлепи от дъното. Световни лидери и политици идват в България, стои се, доходите се вдигат, търсим собствени енергийни ресурси, по-бавно от колкото ни се иска, но за сега това е най-доброто. Всичко друго е тролене. Да живее България!

100

Анонимен

преди 7 години

Tozi obi4a da e kukla na konci .Doshul na vlast sled "tihia prevrat " na kostinbrodskite aferisti nasur4avani ot rashenlandskoto posolstvo .Poznat scenario.

99

аз

преди 7 години

Няма как да станем като Гърция, щото на нас парична помощ, без да трябва да я връщаме с лихвите и то няколко пъти, няма кой да ни отпусне. Колкото и Плевнелиев да се тупа в гърдите колко важни сме за Европа! А хора, за които 30 милиарда е по-малко от 1 милиард, си го заслужават...

98

българин

преди 7 години

Оле тия пак се надигнаха !!!

97

Анонимен

преди 7 години

Интересно, тоя път не се измъкна през задния вход?

96

Анонимен

преди 7 години

Орех, колко милиона ти даде крадеца Пеевски да го сложиш шеф на ДАНС?