33

Анонимен

преди 7 години

До inedИнтересно "колега" . Навремето дянков беше каза " хеодални старчета " за учените ни . Сега четейки тази новина за кой ли път се убеждавам че е бил прав . Повечето хора до момента не харесват коментара ти . а ти си го казал съвсем вярно един часовник не харчи нищо . а на корейците била много по слаба от нашата . леле мале шом ние с мощната захранваме часовник те какво ли са захранили . Бива безхаберие ама това сие направо уникум . разбира се може да е и творение на неразбрали журналисти

32

Петър

преди 7 години

До Анонименсбъркана ти е системата , не произвеждаш сероводород от боба а метан .ръгай една тръба и може да гъзифизираш (!) поне 2-3 входа край вас .

31

Ислямист

преди 7 години

Ха така. Със сероводород и часовник аз праим мазало.

30

мъка

преди 7 години

а дано , ама надали

29

Наблюдател

преди 7 години

Дано наистина е рентабилна таз технология и работи. Отдавна трябваше да има такава защото Черно море е огромен резервоар на сероводород, който си е чисто гориво. Нивото му е както се споменава до около 100 - 150 м под повърхността. Реално до България стои огромен резервоар с гориво и единствено липсваща технология е причината да не се използва.Използването му би имало двоен ефект - постепенно му изчистване от морето ще върне живота там!

28

Анонимен

преди 7 години

Не прочетох нищо РЕАЛИСТИЧНО, само мъгла и ...щяло нещо си...Доказано, до ден днешен от практиката - по евтина енергия от атомната НЯМА! След пембените, зелените, *** и други енергии, от които цъфнахме и вързахме, забогатяхме и станахме енергийно независими, явно е ред и на "синя" енергия. Е, вярно, че забогатя не народа и обществото, а "избранниците", но това са подробности, подробности...

27

опетков

преди 7 години

По-важно е колко ще струва така произведения ток.

26

Анонимен

преди 7 години

Усещате ли, накъде върви правителствената енергийна ефективност? Купете си генератори и газени ламби, че Козлодуй скоро го затварят.

25

Анонимен

преди 7 години

Който търси, НАМИРА ! Успех !

24

VIC

преди 7 години

Това Виц ли е ?Много смешни *учени* .

23

Анонимен

преди 7 години

До svetnatПоне научи българската азбука.

22

ined

преди 7 години

Захранили били часовник ?! Че то един часовник харчи съвсем нищожна енергия. Дори от движението на ръката може да се захранва или от промяната на температурата през деня.

21

до 21

преди 7 години

Русия е единствената страна в света, за която човешкия живот не струва пукната пара.-Грешиш, дори в уж цивилизовия и демократичен САЩ всяка години се избиват като животни с огнестрелни оръжия поне 200 000 души!!!

20

ля ля

преди 7 години

браво - успех желая и дано не ги се потурчат и тези идеи!!!

19

Анонимен

преди 7 години

БРАВО професоре!Добре , че в тази страна все още има хора, които не знаят кои са Николета, Божинов, Анелии , Коковци, Венети, Ивановци и Андреевци... Дано повече такива хора са останали за да има откъде да тръгне ВЪЗРАЖДАНЕТО на нацията. Наслука!

18

svetnat

преди 7 години

Ot utre - Vsichki s chasovnici i butilka serovodord v torbata.

17

Анонимен

преди 7 години

До до 21:))) смешен си

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24100+ години е практически безкрайно време при скоростта на развитие на технологиите.Въобще не ми пречи съседите да ядат домати при положение, че аз имам в двора си достатъчно за мен за дълго време. Ако ще комшиите да произвеждат ток достатъчен да зхрани малко слънце, пак няма значение ако ние имаме евтин собствен източник на енергия и не зависим от скапаната путинска русия.

15

Анонимен

преди 7 години

до 22 как какво?!Самите наши учени определят всеме 1-2 века *** сероводорода не е безкраен. България е малка страна турция или Румъния са много по-големи и ще произвеждат много повече.

14

до 21

преди 7 години

Не като руснаците, една кола не могат да направят, но ще се мислят за велика технологична нация.-Руснаците са единствената нация в света, която може да изпраща хора в космоса!!!