12

Анонимен

преди 7 години

Да ръст има,в продадените самуни хляб с набухватели , кофички кисело млеко менте и продажни драскачи

11

Анонимен

преди 7 години

Спада спря още през първата половина - бенцина вече е 2 лева, билетчето поскъпна, винвтката поскъпна, водата поскъпна... къде го тоя спад?

10

Az

преди 7 години

До от Сидни Ав$тралияV avstralia, polovinata vi zaplata otiva za naem. Tuk 1/6 otiva za naem.

9

Църковна мишка

преди 7 години

Аутсорсингът е абсолютно фалшива и изкусвета икономика. На едно ниво сме с Индия в този аспект. Кой немец ще се навие да вдига телефона по цял ден за тия пари? Само в такива бантустани като нашия може това да става.

8

от Сидни Ав$тралия

преди 7 години

За М.А.Р.С. ли говори тая МАРСянците дето Наков ги събира от селата до вчера гледали животни и овце и ги пързаля да се записват на курсовете му да стават ИТ специалисти хахахКакви ИТ специалисти бе в БГ нито някой е чул да има нито някой знае да има. Всички кадърни се изнесохме а малкото дето останаха или те първа ще се махнат или се пенсионират. средно положение няма.Само слушалки (кол центрове) и псевдо специалисти на които им фъргаме дребен мангиз, и лузари има там.Поздрави от Сидни, Австр

7

Анонимен

преди 7 години

Ало, хайде стига нагли лъжи и манипулации. Ние не падаме от Марс.

6

гтф

преди 7 години

а доходите госпожа, тях забравихте да споменете, то тока всяка година се вдига... защото определени хора получават пари да си затварят очите за огромните печалби на енерго-разпределителните дружества.

5

Анонимен

преди 7 години

Само да кажа на тази госпожа - работя в IT сектора.1.Кол центровете не са IT2.Аз и много мои приятели със семействата се аусорснаха хардуерно в чужбина.3.В чужбина заплатите са може бе сравними с БГ, но това което има вповече от БГ е:3.1.Огромен избор от фирми,в които да работиш3.2.Фирмите се борят,за да ти осигурят приятна работна среда3.3.Цените са значително по-ниски от БГ(наема е изкл.)3.4.Живее се спокойно,без напрежение и ядове от балкански субекти със селско поведение и лилава душа

4

ж.стоев

преди 7 години

Тази г-жа да си навре дипломата знае къде.Работя в фирма която беше отдала част от дейноста си на аутсорсинг.Няма да се впускам в подробности само ще и кажа- нито създават работни места нито увеличават заплатите.

3

Анонимен

преди 7 години

"Спадът на цените у нас ще спре през втората половина на 2016 г."Спадът на цените е спрял доста преди 2016 г. Отдавна не сме го виждали.

2

Анонимен

преди 7 години

НЕ ТРЯБВА ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЧАСТИ ЗА КОЛИ, А ЦЕЛИ КОЛИ. ТАМ Е ГОЛЯМАТА ПЕЧАЛБА И ДДС-то

1

Анонимен

преди 7 години

Спад на цените има само при заплатите.