23

писна ми

преди 7 години

ако този любезен господин ББ не се махне от власта аз ще се махна от БГ

22

морски

преди 7 години

Тоя от снимката си купи къща в Испания преди 2 месеца за 1,5 милиона лева.А българина едва свързва двата края.

21

Анонимен

преди 7 години

Руснаците продаваха най скъпия газ на България!Факт!И точно те не искаха да търсим газ и нефт наша собственост!И това е факт!За това не ми хвалете руснаците и техните интереси а гледайте нашите Българските интереси!Ако сте на обратното мнение сте или руски *** и без грам мозък!

20

опетков

преди 7 години

До Щирлиц Роден *** ли си или после не си се доразвил? Само такъв може да изригне глупостите, които си написал. И двете споменати от теб взятки от големия шлем на Първанов ще ни тежат още десетилетия, докато се отървем от тях.

19

недоверчив

преди 7 години

Да запазим газопреносната си мрежа само за Газпром!!!

18

м дааа

преди 7 години

газ пром няма да получи 100 %собственост върху тръбите едно от условията на крадливата Путинска шайка

17

размисли и страсти

преди 7 години

А новият кмет на Букурещ смята да направи безплатен градския транспорт......

16

Анонимен

преди 7 години

ПОЗДРАВ за всичкото руско *** с пленения от Бунтовниците т 90 на щайгата и угаснал двигателя причина руска електроника

15

Анонимен

преди 7 години

България е в процес на американския контрол..........

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7ХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХХААХАХААААААААААААА......

13

вай

преди 7 години

400 000 лв. излиза цветановщината на България дотук.Близо 400 000 лева до момента ни струва управлението на МВР от страна на бившия вътрешен министър и вицепремиер Цветан Цветанов. За седем осъдителни присъди в Европейския съд по правата на човека в Страсбург заради цветановщината и бруталните полицейски акции, държавата е на минус с над 200 000 евро.Както е тръгнало цветановщината ще ни излезе златна.

12

и какво ще

преди 7 години

До Щирлицсе промени ако имахме белене ???знаеш ли , че печалбата на козлодуй е само 300 млн на година ?при това козлодуй е вече изплатена . тока формира 10-на % ор разходите на семейството.за юп ..колко щеше да е печалната...500 млн ...евентуално след като се изплати .и викаш ,че ако в бюджета влезнеха още едни 1 млдр щяхме да забогатеем ами това са по 120 евро годишно на човек дори и да ги раздадат !!!

11

Анонимен

преди 7 години

С Плевела се надпреварват кой по-често да се появява по медиите. А че говорят глупости - няма значение.

10

Щирлиц

преди 7 години

Важно е България да крета,стриктно изпълнявайки идиотските евроглупости-спряхме Белене,Южен поток.За евро.ейците това може и да са "ценности",но за България е убийствено.Дано по-скоро се махнем от ЕС.

9

Георги Шопов

преди 7 години

Ще ги опазите както опазихте Кремиковци-на скрап.....

8

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е, че премиерът е запознал еврокомисарите с руските тръби и обратно!

7

Анонимен

преди 7 години

До ай де стига--3;Руснаците ни продават най--скъпа ГАЗ. Русия винаги ни е грабила. Окупацията и след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда лв. Комунистите си купиха с наши пари власта.

6

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя хич не му дреме на..ами не му дреме,шото като иде в ресторант има маса и всеки му се кланя,не му дреме,щото като се разболее всички доктори на крак,абе май много си приличат с очите,все с такива екстри им е живота,ама нас пита ли ни?да сме като мишки,да плащаме такса спокойствие,да ни е страх да си пускаме децата вечери?да си броиме стотинките,а някои милионите?..пререди си приоритетите Борисов,и да ти влезе в главата,че НИЕ сме те сложили ТАМ,за НАШЕТО БЛАГО-НЕ ЗА ТВОЕТО.

5

Анонимен

преди 7 години

"че всъщност запазването на собствеността върху газопреносната система е изключително важна и стратегическа за България задача"Прав е Борисов, колкото и да плюете. Ако пропдадем газопреносната си мрежа после ще питате защо сме я продали.

4

Анонимен

преди 7 години

Това е все едно да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш къде е тръгнала и защо бърза толкова.