25

123

преди 7 години

Така ги удря, че всички арестувани в Слънчев бряг, вече са на свобода. Е, само убиецът не е, засега. ***

24

мен

преди 7 години

То в детските градини се пуши.Ако не знаят къде, в стаята на парното.Нагъкани, ***,без прозорец.И след това отиват при децата.Там никой не може да ги хване.Градината се заключва.А участничките са си плюли в устите.Несродните души биват изхвърляни.Аз пазя теб,ти пазиш мен,обаче децата?Кой ще им повярва?

23

Marie-Claire

преди 7 години

Само 100 хилки са събрали, защото при подаден сигнал за пушене в заведение, сервитьорката минава да събере пепелниците и да се извини, че някой бил подал сигнал и щели да минават на инспекция... Тези, които са си снесли глобите, не са снесли комисионичка на информатора.. Егати нелепата държава!

22

Хахаха

преди 7 години

Най вероятно инспекторите са поне 10 души, по 600лв заплати са 6 бона на месец, 12 месеца са 70 000 та всъщност далаверата е евентуално 30 бона. Страшен приход за хазната. Да вдигат глобите и да налагат повече, че ми омръзна от смръдлъовци. И аз искам си *** на масата в ресторанта ама не било добре. А що, нарушават ми правата това е първична човешка нужда.

21

Логика

преди 7 години

Пушенето е убиец 1 в съвременния свят. Пушачите са самоубийци. Сами си играят с живота и смърта и имат право да го правят ако искат.Но също така, те са убийци когато пушат сред не пушаци. Може да убият децата си, родители те си, приятелите си.По тази логика те трябва да бъдат спрени със закон.Най-добре е те самите да се осъзнаят и да не го правят. Тогава няма да има нужда от закон.Кой пушач би казал?: "Я по -одобре да не паля цигара при тези не пушачи. Може да предизвикам болест на някой от тях

20

Анонимен

преди 7 години

До Бойка ГеоргиеваГоспожо, единственото за което сте права е че забраненото е по сладко. Вие самата така сте станала пушачка, защото родителите ви са забранявали да пушите и сте решила, че ви е "сладко". Заведенията се правят за хора а не за Не пушачи и за пушачи. Да си пушач е грешка. Вие сте прецакана от тютюневата индустрия.Освен това пушачите са наркомани и по тази логика вие сте наркоманка, в което няма нищо лошо, ако сте си го избрала сама. Просто не бъдете расистка, бъдете си наркоманка

19

Бойка Георгиева

преди 7 години

Против съм забраната за тютюнопушене в заведенията и този закон, и не виждам смисъла от нея, единствено от да се пълни по -малко бюджета.Едно нещо ,колкото е по забранено,толкова е по сладко.Да открият заведения за непушачи !

18

Защо?

преди 7 години

Направих малка сметка разделих парите, на 500. Тази сума сложих за глоба. Излезе броя на глобените. 200. Няма даже и по 1 глоба на ден за цяла година. Или никой не си върши работата, или вече не се пуши в заведенията. Нека всеки човек който знае заведение в които се нарушава забраната да кликне по веднъж на комнтара и да преброим само тук колко са за 1 ден. За да кажем: Държавата не си върши работата както трябва, но ние добре знаем това. Не само при този закон за съжаление. Бъдете здрави!

17

Пешо

преди 7 години

Хайде да помислим, но този път да използваме главите си! Защо този закон беше въведен? По една единствена причина. За да запази живота на не пушачите. Повтарям да запози живота на не пушачите.Варианта с двете зали, не правеше това.Цигареният дим е във въздуха и отиваше навсякъде. дори в залата на не пушачите.Поканете на гости в къщите си клошар или овчар или мовек който не се е къпал и го поканете в една от стаите.На бас , че като си тръгне, ще проветрите целият апартамент. Пробвайте ако искате!

16

Марк Твен

преди 7 години

Представете си следната картина. Седя си аз в зала пълна с пушачи. въртя си си един с в ръцете един пистолет с един куршем вътре. така наречената "Руска ролетка" и от време-навреме насочвам дулото към някой пушач и стрелям. Може да убия някой, а може и да не убия. Случайност, късмет. Първо това честно ли е спрямо пушачите? Не, не е. Кой съм аз че да определям кой ще живее или не. Сега вземете един пушач с цигара в заведение. Защо той да определя кой да жививее и кой не от не пушачите. Помислете!

15

Предположение

преди 7 години

Истината е една и тя е много проста.Когато Закон или Наредба не се спазва масово , значи не е правилна и няма нужда от нея. Какво пречеше старата наредба да има зона за пушачи и не пушачи ? А да, няма да има глоби и приходи в хазната. Ето до къде води простотията и лакомията на " законотворците".Сега нито пари в хазната и масово пушене навсякъде още от ранна сутрин.

14

я!

преди 7 години

Че откога пушенето в заведенията е забранено, че сега даже и глобите ще увеличават?

13

Колю

преди 7 години

Абе,вие наистина ли мислите,че сме толкова прости и ограничени??!??!!Влезте в което и да е заведение ,в който и да е град,и парите от глобите ще се умножат по 10000.

12

Анонимен

преди 7 години

И 100 млрд да стане глобата - файда няма!Елате в кое да е заведение в Търново. След 22 часа се пуши навсякъде.Без коментар!

11

Анонимен

преди 7 години

Оо, забравете, нищо не може да се направи. Единственото решение е депопулация.

10

даМосков

преди 7 години

Да , толкова малко означава НИКАКВИ проверки. Иначе всички знаем че навсякъде се пуши. Само той не знаел. Тъпо..

9

Анонимен

преди 7 години

Има едни сайтове в които се показват снимки от нощните заведения. Почти всяко голямо заведение има собствени такива галерии във Фейсбук. Общо взето то вече не е и обществена тайна, че се пуши. Тайна е само за регулаторите :/

8

лъжа

преди 7 години

Навсякъде в София се пуши в заведенията, уж след полунощ! отвратителна смрад и всички знаят за това!!! няма глоби и на никой не му пука за наредби, а още по -малко за спазването им!!!

7

Слабакофф

преди 7 години

До ПушачДруго си е човек да живее в Тоалетната да си пие бирата и да пуши на обществено място нали?

6

Анонимен

преди 7 години

За цялата анархия в държавата, са виновни само и единствено корумпираните мърлячи на държавна хранилка. Като се започне от изпълнителната власт, мине през съдебната, а да не говорим за десетките хиляди служби, службички и отделчета. Тази орда непрокопсаници гони един милион души, а за пет пари работа не са свършили. От край време въпреки забраната, се пуши почти навсякъде. Какво им пречи да ги глобяват всеки ден? Щели да вдигат глобата. Което автоматично вдига рушвета.