198

Анонимен

преди 7 години

dnes.bg- най-големия бълвач на антируска пропаганда в България!!!!

197

капитан Силвър

преди 7 години

До Анонимен"В данный момент у России хватает,денег,природных ресурсов чтоб жить спокойно без всяких недругов."Бе то това добре, ами като имате толкова денги, защо заплатите ви са по-ниски, отколкото в България, уж най-бедната страна в ЕС?Ресурси имате, но акъл нямате да ги използвате. Два примера.- Внасяте 90% от обувките- Внасяте 90% от лекарстватаАко ви ги спрем, първо ще тръгнете боси, а после ще измрете като мухи. Пишеш ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ В АД.Не, мерси, живейте си в Ада.

196

Анонимен

преди 7 години

Много са се загрижили за Русия. Аз помече си мисля за България. Защото с Русия не знам какво ще стане, ама за нас е сигурно, че си отиваме.Къде ли ще бъде четвъртата българска държава,.

195

Анонимен

преди 7 години

Боко и той се кани дда управлява до гроб. Ама няма мавзолей, трябва да ме строим нов. В Банкя - на гарата.

194

Анонимен

преди 7 години

По последни данни Русия и Китай са най-големите купувачи на злато в света. Металът сега има изгодна цена и е удобно да се сменят книжните необезпечени долари със злато. БРИКС се знае работата.

193

Анонимен

преди 7 години

Какви избори в тая крепостна колака ве? Жужи е узурпирал всичко там, ще се менкат с пуделчето си докато са живи. После в мавзолея.:D

192

Анонимен

преди 7 години

оффф , ние пък като сме забогатели , цял ден се чудя къде да си похарча парите

191

Анонимен

преди 7 години

Сво мнение в России, мы спокойно высказываем без особых проблем.Мы очень надеемся что санкции в веднные ЕС против России не снимут не когда.Мы не когда с вами (ЕС и НАТО) друзьями не будем это уж точно.У нас хватит сил и средств самим развиваться,вооружаться,и защищаться,мы это можем очень не плохо. В данный момент у России хватает,денег,природных ресурсов чтоб жить спокойно без всяких недругов из ЕС и НАТО.Кто хочет проверить оборону России на прочность ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ В АД

190

Анонимен

преди 7 години

До амиНе го мислете дълга на щатите.Вече е измислено кой ще го плаща.Да не мислите,че ние сме извън схемата,...сакън,моля ви се.Като начало 19 млрд хартиен кредит,който се връща със суперлихва и в натура.

189

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен таратанецКаза го в интервю за си ен ен през април 2014г.Е не така направо, а - за да наложат щатите силно демократично правителство в Украйна. Майданът естествено е стихийно движение.

188

Анонимен

преди 7 години

До 287Признала си таратанци. Само тъпата руска пропаганда тиражира тия глупости, а yшанки като теб ги тиражират.

187

тешкара от кривабара

преди 7 години

Ахааа, изобщо нищо общо нямат цветните революцийки със САЩ, ама как ли ще имат! Да оставим настрана цветните революцийки и да говорим по същество! За Саакашвили, дето обстрелва свои съграждани с "Град", от западняците нямаше никаква реакция! Що се отнася до Янукович обаче, дето отказа да подпише един лист хартия- го изкараха най-големия демон и престъпник! Ето това са двойните страндарти на американските ви идоли! След това, Русия била агресор!

186

287

преди 7 години

Нюланд майната си призна-дали 5 млрд доларес да разбунят Украйна и да плашат Русия.Равностойно е Русия да направи същото в Мексико,примерно.

185

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 282Объркал си се- 19 ТРИЛИОНА.Нерде милиарди,нерде трилиони- с 12 нули след единицата.

184

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 282Един друг дълг е над 19 млрд.долара.На кого му пука.Нали за това проблемите с цветните революцийки.

183

Анонимен

преди 7 години

Добре ли са,зле ли са в Русия си е тяхна работа.Само не разбирам защо от дълбоки времена е толкова голям интересът към тези хора?Може би да им помогнат? Или по вероятно да ги завладеят.Я колко бяха сговорчиви по елциново време,когато пияндурата им се беше надупил.

182

Анонимен

преди 7 години

До БерлинХубаво ,че е избягала от ада.Сега в Кьолн редовно ще я ощастливяват мигранти и ще бъде в рая.

181

Анонимен

преди 7 години

До амиРуският дълг - държавен + частен е над 800 млрд долара. Със двойно обезценена рубла, смятай сам колко е по тежък.

180

Берлин

преди 7 години

Снощи пих бира с една германка, която е родена в Кьолн и е живяла няколко години в Санкт Петербург. Тя каза, че Русия е адът на Земята.

179

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКогато баце режеше преди време лентичка за 2 км шосе, Путин откри такава от Хабаровск до Чита.Има няма 2 000 км.Какво да го правиш-размери!