14

Анонимен

преди 7 години

Оставка, мутропоклонник нагъл !За едно БМВ си продаде душата и обрече на смърт стотици болни деца !

13

Anon

преди 7 години

До този които попита защо има най- добрата медицинска помощ и кръв за бандитите- защото имат пари да си платят за услугите и има *** да дадат кръв към кръвната банка. А че повечето деца нуждаещи се лечение в чужбина са пренебрегнати- факт. Децата са много, парите са малко и управлението им е слабо. Ако искаш перфектна медицинска система- бегом в Куба. Северна Корея мисля, че също ги бива. Ама там има други проблеми от екзистенциален характер хаха...

12

Анонимен

преди 7 години

Това е Петьо Очите.

11

Балтона

преди 7 години

Поредния некадърник в Боковата дружина, който обаче много умело се прави на ударен.

10

Край

преди 7 години

Обаче па е решителен - здравна реформа направи за чудо.

9

Край

преди 7 години

Документите им гледаме обаче пари не даваме щото ни трябват за заплати. От толко работа - по 25часа на ден нема кога да си ги харчим. 10 хилки а Москов - гот а.

8

Анонимен

преди 7 години

Пак се е нашмъркал! Най-вероятно не е улучил нищо при поредното залагане за стотици левове в Еврофутбол! Обаче е сигурно, че Пенка ще получи и тоя месец хиляди левове за извънреден труд!

7

Ванката

преди 7 години

Москооов, само за заплатки ти и чиновничетата ти взимате колкото два фонда!

6

аз

преди 7 години

Ако всички молби са разгледани, каква е причината деца да умират, без изобщо да са дочакали да получат отговор? И спите ли спокойно, г-н Москов?

5

Анонимен

преди 7 години

Няма дете за лечение, чиито документи да не са разгледани!- - - Много са хубави всички документи, но ..... няма пари !

4

ПИЧ ДАВАЙ СИ ОСТАВКА

преди 7 години

СКАНДАЛНА НАГЛОСТ! МОСКОВ ЗАВЕДИ 60 ЖУРНАЛИСТИ НА ХАПКА-ПИЙКА ВЪВ ВЕЛИНГРАД НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА, ЗА ДА ТУШИРА, ЧЕ СРЕЩУ НЕГО Е ЗАВЕДЕНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО!, Москов ошашавен направи поредна тъпоумна грешка.Това не е власт, това е безобразие. Иначе нахранените медии я карата веселата и пазят Москов от скандали.

3

Анонимен

преди 7 години

Кирлив предател.

2

Лоа

преди 7 години

Нека Москов каже от къде се намериха пари за Митьо Очите, от къде се намери кръв, доктори, техника и т.н. като същия този Митьо не е платил и един лев здравни осигуровки. Защо за бандюгите има пари и всичко, а за вадене на кърлеж на осигурени пациенти докторите искат пари. Москов трябва да отговори на тези въпроси

1

Анонимен

преди 7 години

Ами това е поредното доказателство, че сме мутренска държава. Москов да потвърди, че родителите лъжат, защото те говорят за неразгледани документи.