14

Мънго Джери

преди 7 години

Г-н Марков е абсолютно прав! Държавата т.е. управляващите са в топла връзка с престъпността. Престрелката в С. Бряг е просто следствие на това Престъпността се чувства безнаказана и не само се чувства тя наистина е такава! Не случайно ББорисов ниглежира и омаловажава случката.Полицията за управляващите е оргонизация която единствено трябва да гарантира безпролемното им пребиваване във властта и изобщо не ги интересува борбата с престъпността За това полиция се вижда само когато има демонстрации

13

Анонимен

преди 7 години

До въпроскъде ги търсиш такива сред 7-е милиарда!

12

Анонимен

преди 7 години

До това казва - всичкобе МАБ-овете винаги са били с вратовръзки под бели якички, че и повече, но от време-навреме става някоя "грешка". Вижда се, че много съжаляват за гръмнатия изпълнител. Най-вероятно той има сделка с МВР-то. Знаят му всички ходове и през него имат инфо за "каналите" и "играчите", свързани с тях. Заедно с това този управлява бая престъпен контингент, който сега ще се разпилее насам-натам. *** го гони отново. Бе, с една дума голяма загуба, поради едната лакомия.

11

Анонимен

преди 7 години

До akutТочно групировката на Митьо,е тъмносиня в своя генезис.

10

въпрос

преди 7 години

Абе сред 7 милиарда няма ли някакви 10 човека, които да направят България правоа и добра за живеене страна! От 7 милиарда как не с енамериха поне десетина човека. Как?

9

ПП

преди 7 години

Защо в една страна, на която и викат Унгария ,при Орбан смениха 80% от полицейския състав и като че ли нямат проблеми с паркирането !

8

akut

преди 7 години

бияши шефе . тези групировки са създадени от бсп и дпс да контролират масата и да генерират пари. но днес месеци преди изборите дпс и бсп некстово се мъчат да саберат кеш за президентски гласове

7

това казва

преди 7 години

всичко: "Тези хора вече са с костюми и вратовръзки. На високи нива в държавата са и няма да позволят на по-ниското ниво да ги компрометира", заключи Марков.

6

леля Руми- Бъчонката

преди 7 години

Уважаеми съграждани, трябва да се повтори, за да се запомни - това е обикновен битов инцидент между квартални хулигани.

5

анонимен

преди 7 години

Не приемайте "паркомясто" като същото.Може би на мафиотския жаргон това да означава нещо като терен за разпространение на наркотиците.

4

Анонимен

преди 7 години

Да знаете че като ви влязат 40 мутри въоражени и с бронежилетки и други 10-15 ги чакат също подготвени, се борят за паркомясто. Не е за наркотици, територии и кинти.

3

избирател

преди 7 години

Ние това го знаем бе човече. Кажи го на домакинята наречена министър на МВР-я........

2

Гайдар

преди 7 години

Този човек говори истината или лично аз му повярвах такива хора ни трябват на власт

1

Анонимен

преди 7 години

"Вече всичко е по-регулирано" Ейййй, ама пък как хубаво го обясни всичко ! Ама пък и ние ще се правим че не сме го знаели това !