8

Анонимен

преди 7 години

Кат ВИ говореха умните хора че футбола е гнездо на фашисти вие мля-мля (полицайте се намесват СЛЕД :викове Алла я в бар).Но вече закъсняхте със забраната му , а според салахидските закани - мъж не може да тича след празно кожено кълбо т.е. скоро топката ще бъде главвата на съдията (има и 2 резервни).

7

bros

преди 7 години

Един пъб е със счупен стол след съприкосновение с дървена глава :)

6

Наблюдател

преди 7 години

.....понеже на французите проблемите с терористите са им малко

5

Анонимен

преди 7 години

Най-важното е,че феновете са крещели Ислямска държава къде сте!Тук вече става въпрос не просто за сбивания между фенове,а сбивания между бели европейци и мюсюлмани мароканци и араби.Ще бъде интересно първенство.

4

Анонимен

преди 7 години

TRAKIEC_ORIGINAL, я кажи някоя думичка на тракийски, щото аз съм шумеро-акад и ми се губиш нещо. Ама ако не напишеш тракийска дума няма да те призная, нали се сещаш? Абе ти да ни етруск, или извънземен от Бетелгейзе? Ако си извънземен по ще ти хвана вяра...

3

Лютфито Балтията

преди 7 години

"Местни" е политнекоректна и сепаратистка дума, вдъхновена от езика на омразата. Ние живеем в глобално, европейско и либерално общество. Ураааааа! Нас ЕУ знааме ни греее, нас дългът ни зове толераст! Да живеят другарката Цачева и *** Пръмова ура ура ура!

2

Анонимен

преди 7 години

Тези английски алкохолици аман от тях.Като излезат извън Англия и се превръщат в неандерталци,макар че и във Великобритания има много от тях.

1

Анонимен

преди 7 години

Имаше ли бели в двата лагера или всички бяха оргиналдъ?