18

Анонимен

преди 7 години

Милионерски номера. Купи съда и се спаси от затвор. Подкрепя провалили се политици от всички бои. Сватът му пази гърба, а той пък взе пак да се обажда от страх да не дойде Видовден и пак да стане въпрос за съд, но този път истински. Много са му парите и трудно може да бъде катурнат и сложен там, където му е мястото, но знае ли човек. Бог забавя, но не забравя. Приятелите му- Любо Пъпката, Ицко Бисеров, Никито Барекадов и още доста отбор юнаци взимат пример от него и си гледат кефа. Грозно.

17

Стефан

преди 7 години

Не трябваше навремето тройката лидери на С Д С Стефан Софиянски, Иван Костов и Петър Стоянов да се карат кой да води дружината. Голяма услуга направиха на комунистите, които използваха момента и докараха царя на власт, който ги върна пак във властта и демокрацията забуксува. Стефан Софиянски е лидер с голям потенциал и можеше да бъде много по - добър и полезен за България премиер от Симеон Борисов, Сергей Станишев и Б. Борисов.

16

anonimen

преди 7 години

A, това бил Софиямски бе..............Тъкмо сутринта четох за софийския крематориум дето имало опашка от катафалки от Гърция и дето от 100% държавно предприятие и супер печелившо е продадено на италианска фирма със 80% участие на общината само 20%..............и най-интересното това се случило по времетон Софиямски....................

15

Иван Лостов

преди 7 години

Нов затворнически проект ще отива на усмихнатия крадец

14

Анонимен

преди 7 години

Този С.С. не знам дали е ляв или десен , но знам , че е крадец от висока класа. Казвам го въпреки индулгенциите за невинност, които бъллгарските съдилища му дадоха.

13

Мими

преди 7 години

Не, че го уважавам, но за лявото е прав, но ... в лошия смисъл - все пед$али ни управляват!

12

Наблюдател

преди 7 години

За "лявото" е прав. Нищо "дясно" в управлението няма. "Дясното" го има само по TV!

11

уйвидек

преди 7 години

Ти па кой беше? Марш обратно в дупката, от която си изпълзял.

10

Ортака на Черепа

преди 7 години

Да не се обажда!!! Колко го лъгаха нашия народ такива програмирани *** като този. Колко надежди.....

9

Анонимен

преди 7 години

Ето една хубава Българска поговорка . Въшката като се наяде излиза на челото . Софиянски да каже как стана милионер и съм готов за дясно .

8

Щирлиц

преди 7 години

Гащите на Софиянски пред гарата бяха уникална гледка, някак е скучен "евро.ейския" облик на столицата..

7

Баба сватовница

преди 7 години

Стефчоо, баби а тъй ли дума и сватя. Ти пита ли го за разрешение да ги плещиш кат на два джойнта? Алиса да не те е водила в страната на чудесата? Леле както си напълнял как мина през заешката дупка?

6

Анонимен

преди 7 години

Престъпниците у нас дават мнения, проявяват загриженост и четат морал! Боже пази България!

5

Анонимен

преди 7 години

И ти ли Бруте,...Не членството ни в ЕС ни отдалечи от Европа, а такива като теб--крадци.Нещо повече ...ЕДИНСТВЕНО ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС Е ДОНЯКЪДЕ СПИРАЧКА ЗА ВАШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

4

Анонимен

преди 7 години

Десни = командвани от САЩ и ЕСЛеви = командвани от РусияНещо неясно? Като чуете някой да ви плещи за "автентично дясно" моментално му фраснете тупаник по мутрата. Същото се отнася и за "лявото".

3

Анонимен

преди 7 години

В политиката ни няма дясно,всичко е ляво С други думи всички са ***.... ли. Това го знаехме отдавна, кажи нещо ново.

2

стига вече

преди 7 години

Пак този политически труп и страхливец,той какво плаща ли си за да го показват!?

1

ТОЯ ОТ ЗАТВОРА

преди 7 години

трябва да дава интервюта