11

Пипи

преди 7 години

Асансьорната мафия е с безгранични идеи как да сваля повече пари от собствениците. Например за преглед на асансьорите, 2 броя, за 15 минути оглеждане ни взеха 120 лева! При това прегледът важи за една година. Това значи всяка година да се ръсим с тия пари за глупости. Просто няман срам. Външен човек във входа ще влиза само с прокурорско решение и толкова. Да видим как ще правят проверките.

10

Ха ха

преди 7 години

монтаж на устройство за спиране на автомобил върху покрива му

9

Я обяснете???

преди 7 години

монтажа на устройство за спиране на кабината върху покрива й

8

Анонимен

преди 7 години

Тези само се чудят как да натъпчат джобовете на асансьорната мафия. По-рано се пробваха да пробутат нови асансьори към санирането...

7

nemam nervi

преди 7 години

Нашия асансьор работи вече 32 год без аварийно осветление и не знам ,не дай боже ако се скъсат въжетата осветлението какво ще ми помогне. Явно става въпрос за едни 500лв глоба , колкото може би ще струва оборудването

6

Някой си

преди 7 години

За повечето неща съм съгласен, но защо трябва да се вменява и отговорността за безопасна работа на техниците? Наличието на това устройство "за спиране на кабината върху покрива й" е пряко свързано с задължението на фирмата за осигуряване на безопасни условия на труд. Защо етажната собственост да носи отговорност за неща, които не са нейна работа?

5

Анонимен

преди 7 години

Тая тъй наречена "държава" нещо друго освен глоби и пробутване продукти на "наши фирми" мисли ли?

4

edin

преди 7 години

А wc кога!?

3

Анонимен

преди 7 години

Пак някой ще се нагуши..... Както беше с новите касови апарати.

2

Кой пие и кой плаща?

преди 7 години

Нали всяка година плащаме определена сума на фирма, която се е ангажирала да поддържа асансьора в изправност?Те би следвало да носят отговорност. ние откъде да знаем дали аварийното осветление ще работи един час след евентуално спиране на вътрешното захранване?

1

барон мюнхаузен

преди 7 години

Забравихте гумено приспособление за дишане "уста в уста" и светлоотразителни жилетки,спокойно може да сложите глоба 500 000 лева.