21

Анонимен

преди 7 години

До 11: Ами вие Турците как се кефите, че 500 години сте ни били "***". И как се кефите, че цели кюрдски селища са изпепелени. Ами да, гърмят ваши невинни. Както вие правихте в България по времето на Тодор Живков. На това му се вика алтернативен метод на война. Война, започната от Ердоган. А за самозабравилите се руснаци, те не бяха на ваша територия, а на границата. А вие редовно влизате в Гърция. Вие сте се самозабравили, не те.

20

хаха

преди 7 години

Инициат0рите на групир0вката са им намалил1 и3дръжката.

19

ИД

преди 7 години

Стегнация, баце. Ев.реите като ударят борсата и цените и става лошо. ХаХа.

18

пръц

преди 7 години

Ислямска държава по мощна от Русия,Европа,САЩ,СА,Турция,Иран,Сирия,АВстралия и Канада.А дори не разполагат с кораби и самолети.В какав свят живеем,интелекта на средния човек е спаднал под нулата.

17

Анонимен

преди 7 години

е,камикадзето като сложи колана на кръста,за какво му е заплата? стигат му 40-те девственици на онзи свят.

16

Анонимен

преди 7 години

То и тук все едно джихадисти ни управляват.

15

Анонимен

преди 7 години

Колко им е надника на бойците?

14

Финансов експерт

преди 7 години

Намаляване на заплатите, облагане с данъци на път са дори да въведат и българският модел Осигуряване на минимална работната заплата срещу руските бомби.

13

Анонимен

преди 7 години

"Не разбрахте ли че всички държави изпратиха своите луди глави там за да се отървът от тях"Де да беше така :)))Не си помислил да всички последици, които би предизвикал такъв план, който си си помислил. А именно, бежански кризи, настроения и пропаганда в трети страни, хибридни войни, връщане на подготвени кадри за мизерии, смъртта на много невинни цивилни и т.н.

12

Анонимен

преди 7 години

Ама на какво се очудвате бе ? Кой иска ислямисти в държавата си ? Особено пък ислямски екстремисти ? САЩ ли Русия ли ? Кой ? За какво са им ? Да им правят поразии в държавата ? Не разбрахте ли че всички държави изпратиха своите луди глави там за да се отървът от тях и по възможност да ги избият, така както го и правят ! Америка Европа и Русия не били разбирали ??? Да бе да ? Отлично си се разбират !!!

11

Анонимен

преди 7 години

Абе тъкмо мислех да отида да изкарам някой лев при тия ... ама щом са намалили заплатите се отказвам !

10

Анонимен

преди 7 години

Доставчици на оръжия за Ирак между 1973 и 1990 г. (в млрд. долари) -> 57% от Русия12% от Китай7% от ЧехословакияНяма какво да си говорим повече...

9

Анонимен

преди 7 години

То е същото като с атентатите в Турция. И там свалиха руски самолет със самозабравили се пилоти, които си мислиха, че могат да си правят каквото поискат и да нахлуват в чуждо пространство... и изведнъж тия ци*ани кюрдите станаха много смели. И започнаха атентат след атентат.А вие руските поклонници се кефите, че умират хора, щото било в Турция. Кой мислиш, че ги финансира тия кюрдски атентати? САЩ ли? Ами да.. и САЩ им дават пари, ама не колкото дава Русия. САЩ и Турция до скоро се координираха.

8

Анонимен

преди 7 години

"Само вчера - 26 загинали при два атентата! Почти нормално викате?"Aми като има руски пари дето да финансират подклаждането на омраза, така ще е. Що не си спомниш Ирано-Иракската война. И двете страни в този конфликт, от кои държава купуваха оръжията си? Нищо не се е променило и до ден днешен. Големите си мерят пи*ките, а малките страдат. Ти толкова ли малко акъл имаш да не разбререш, че Русия не седи с ръце в джобовете, ами също играе на тая геополитическа сцена. И тя прокарва интересите си.

7

Анонимен

преди 7 години

Русия прави същото, което прави и САЩ.

6

Анонимен

преди 7 години

"Още няколко месеца Руски удари по терористите и ще им дойде края на скъпо струващия пореден проект на САЩ,да благодарим на Русия."И какво толкова направи Русия? Това не е проект само на САЩ. На Русия си е проект. И даже си е на принцип стар колкото света, дето му се казва "разделяй и владей". Сирия си плаща за купени руски оръжия. Руснаците ще им владеят и експлоатират находищата и ще си имат руски бази там. И това е!Само дето Ирак сега е отново почти нормална държава, след САЩ... а Сирия??

5

Анонимен

преди 7 години

Oт статията: "За финансовата криза в "Ислямска държава" свидетелства фактът, че тя е обложила с данъци най-бедните хора, живеещи под нейното управление"Ами то и ние сме най-бедните, ама сме обложени ЯКО с данъци...

4

Вот дъ фак

преди 7 години

Ха ха наполовина, ще рече че сега само по 20 джиджи къс ще ги чакат на тоя свят (за незапознатите , в чисто материален аспект мюсюлманският рай е на земята )

3

ДА

преди 7 години

Още няколко месеца Руски удари по терористите и ще им дойде края на скъпо струващия пореден проект на САЩ,да благодарим на Русия.

2

Анонимен

преди 7 години

Ми то за какво са им заплати, като така или иначе не доживяват да си ги харчат. Дет вика един учител на камикадзета - гледайте внимателно, показвам само веднъж...