9

Анонимен

преди 7 години

Дано наистина да има рай или карма и да се трупат точки на добрите хора. В противен случай ще е много жалко ...

8

Анонимен

преди 7 години

***! Част от тия пари вероятно са оскубани от такива като него. Тия, дето грабят от обикновените хора, не биха и помислили да им върнат парите.

7

Анонимен

преди 7 години

Човек за пример!

6

Аз

преди 7 години

ДнесБГ, къде се е случило това, на луната ли?

5

-

преди 7 години

"за него най-важното било да изживее по честен начин дните си"Поклон!

4

Анонимен

преди 7 години

И аз съм честен но пред непознати се правя на друг. Защото добрите и честните хора ги смятат за ***.Колкото и добро да сториш на един човек един път откажеш ли му - ти си най лошия на Света.В работата също. Ако си вършиш работата честно и съвестно вместо да те уважават те гълчат постоянно. А онези които се скътават и се подмазват са най добри приятели с шефове и началници. За това гледам да не работя много за да не ме мачкат.

3

Херцог Трън

преди 7 години

До Честно казано:Има нещо вярно в това.... Не знам защо, но всеки път, когато съм честен и се опитвам да помогна, всеки път ме преебават брутално - я близки, я познати.... То човек няма как да избяга от себе си - или си, или не си.

2

Цв. Цв.

преди 7 години

***! Аз бих ги взел!

1

Честно казано:

преди 7 години

И аз мислех, че е важно да си честен, ама с течение на времето установих, че само балъците са честни.Откакто станах нечестен животът ми драстично се подобри.Между другото с честните хора продължавам да съм честен.