37

Анонимен

преди 7 години

Нобелова награда за него трябва! Като се откажеш от интересеите на държавата си и народа си, получаваш Нобел!

36

муспи

преди 7 години

След отлична работа по геноцида в поверената му страна, прави опити да се включи после в Брюкселската мафия, нещо като Станишката. От друга страна, това че е умствено непълноценен не прави впечатление в еврейския каймак на най кратката в историята империя.

35

Анонимен

преди 7 години

Нещо френски език да не се е променил за определени страни в света???? Защото Франция официално гласува с мнозинството в техния си "парламент" за отмяна на санкциите срещу русия,,, това е едно, но второто е че инглишмените настояват активно (освен камерьн)за излизане от сьюза,,, а нашия ни в клин ни в рькав все се изказва "на вятьра" без да зачита интересите нито на страната си ,нито ,,,,не знам,,,но много е странно,,,

34

Анонимен

преди 7 години

Бегайте у Раша! От 01.06.2016 г. вдигнаха минималната заплата на 100 евро. Всяка вечер се млатят пияндури по улиците.

33

Валентин

преди 7 години

"беше широко отразено от световните медии."Значи, знаейки лъжепресата българска какви ги плещи пиша си аз в гуглето Плевнелиев на латиница, после цъкам на новини, и о чудо: само бг сайтове, едно две евроиздания, и Бангладеш нюз. Викам си не може да е така, сигурно трябва през английския гъгле дацъкна и какво - същата история.

32

Анонимен

преди 7 години

"Пък украинската криза сигурно руснаците я инициираха!"Че кой друг? Още ли има хора, които да смятат, че не са я инициирали руснаците? То ако не бяха я инициирали, кво въобще правят там?

31

Членска карта №7

преди 7 години

Минавам само да повърна....

30

Кутев

преди 7 години

Ей, хибриди! Ще почна аз да режа надници вече! Какво е това - 50-ина коментара за повече от час! Хванал ви е мързела, та едвам гледате.Хващайте се на работа, че ще видите вие!

29

Мишо

преди 7 години

Еваларката, това е идеала на Европа.Перфектен мазньо лижещ ***, безскруполен лъжец, без ценности и морал винаги готов да каже това което ти искаш.Перфектно безличен!Това е Евро Еталона за морал. Браво сега разбрах какви трябва да сме ние и децата ни за да сме истински европейци.Браво!Това, че в българия се стреля по улиците е просто .... нормално.

28

Анонимен

преди 7 години

ИМА 2 ВИДА РУСОФОБИ, ЕДНИТЕ СА ПЛАТЕНИ, ТЕЗИ КОИТО ПОДЛЪГВАТ И МАНИПУЛИРАТ ДРУГИЯ ВИД - НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ, КОИТО МИСЛЯТ ПОВЪРХНОСТНО

27

Анонимен

преди 7 години

Путин сън не го хваща след тая реч !

26

Анонимен

преди 7 години

строшиха ***

25

Анонимен

преди 7 години

Какъв респект само вдъхва физиономията му :)

24

Анонимен

преди 7 години

Всички в Европа говорят за Плевнелиев, за това как може политик да се държи като шут! Пък украинската криза сигурно руснаците я инициираха! Само не мога да разбера как може Яценюк например да бъде представител на украинския народ, без да е избиран за такъв, а Асад , който е избран с международно признати избори, да не бъде представител на сирийския народ, а да бъде тиран за народа си. Четвъртата власт напоследък май доказва силата си!

23

ognyanz

преди 7 години

Предвиждам Плевньо след като напусне президентството да отиде да чете лекции в американски университети. А после да му намерят някое топло местенце в ООН или някоя европейско комисия. Това е наградата за тези, които са служили на американските интереси, а той се стара доста.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--16;Искаш да кажеш ч Русия ни върна 100 г. назад.Където е стъпала няма оправия 200г.По-далеч от Русия ,тогава е добре.

21

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

В един равноправен съюз като ЕС , в Англия минималната ставка на час е 6.4 паунда =16 лева за час. 8 часа х 16 лева х 22 дни в месеца =2816 лева на месец. Минимално заплащане в Англия!В България то е 400 лева! Ето това е проблем за решаване на ЕС! А не да мислят как да асоциират Украйна!

20

Анонимен

преди 7 години

Страшно си го харесват,номер 1,страхотен човек и политик...Защо не си го изберат за президент или премиер?Хахаа ,нали да не са луди.Като автомобилите алфа ромео.Много ги харесват само дет си купуват голфове и дачия..

19

Аспарух

преди 7 години

Е то бива ,бива,ама този *** на пощенска марка...

18

Анонимен

преди 7 години

Без Русия мир в Европа няма да има. Това което иска Америка.