8

до#4

преди 7 години

Бандитска държава от бандитско "народно събрание" не се закрива.Кой коли кокошката,която му снася златни яйца?Бандитска държава се закрива САМО от народ с топки,ама такъв отдавна няма.Следователно,бандитската държава ще продължи да си съществува безметежно и да трупа кредит след кредит, на трътките на златните кокошки,които могат само да кудкудякат от зор,когато им измъкват златните яйца, изпод трътките!

7

Недялко

преди 7 години

Ако имаше стрес, щяха да мърдат, а резултаи няма, така че по-скоро тест за отношението им към ангажимента, който са поели към народа.

6

Анонимен

преди 7 години

Не се усеща по никакъв начин да са в стрес. Напротив. Мисля си, че не им пука. Нали си прибраха милионите, защо да ги вълнува, че народът им плаща масрафа.Няма правосъдие за измамниците и те си го знаят.Спокойно си внасят парите в разни офшорки по света или пък в чужди банки, където се ползуват от банковата тайна.Големите крадци са си на завет в парламента, по Дубай, ЮАР, в разни библиотекарски и други институти и лаборатории...Те от съд страх нямат, но как ли спят..че Бог забавя, но не забравя.

5

Край

преди 7 години

Ако мислите че някой ще бъде осъден за обира на века - не издържахте теста за интелигентност за 4 клас. Като откраднеш от българите едни 4млрд нищо не може да ти се случи. Народа спи а крадците бяха ВСИЧКИ управници барабар със телевизиите.

4

Анонимен

преди 7 години

абе не разбрахте ли ,че това е мафиотска държава и най-добре да се свика парламента и да я закрие,ама няма да се случи,защото тя съществува ,за да ги хрантути...тях и техните покровители...те са кукли на конци,които трябва да поддържат статуквото,което е удобно за кръвопийците стоящи зад фасадата на БОЙКОВИЯ РЕЖИМ... КОЙТО МЕЖДУ ДРУГОТО СЪЩО Е ЧАСТ ОТ ТЯХ..

3

държавата на мафията

преди 7 години

То ЦАЦАРАТУРАТА помогна да се бутне банката, тия иската мафиота с гушата да разследва себе си и бандата около него ????

2

Анонимен

преди 7 години

Случая с КТБ - най-важният стрес тест за правосъдиетоОт тоя стрес на Цацаров трябва да му вадим Мас за Филиките на Боко

1

Анонимен

преди 7 години

Давността вече изтича и Василев, Искров и Борисов няма да може да бъдат осъдени.