85

Bishop Jakes

преди 7 години

Това е да се информира широката общественост, че епископ T.D Jakes, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: (bishopjakesloancompany***gmail)

84

Сърп и чук

преди 7 години

Теглете,***, теглете...... Сега теглите, утре ще плащате с имотите си и никой няма да дори да пита защо са конфискувани и защо сте в Белене. Така както никой не попита и не съчувства на *** след войната. Времето ви изтече по Коледа ще ви изметем!

83

Кирил Йорданов

преди 7 години

МУТРА КАТО ЧУЕ ПАРИ И *** МУ СЕ ОТВАРЯ КАТО ПЕЩЕРАТОВА ЕКОЙ ОБАЧЕ ИМ ГИ ДАВА Е ИНТЕРЕСНО

82

Един

преди 7 години

Тегли Баце,тегли ние сме глупави и тях ще платим.ДОКОГА ще търпим тази наглост.Мнооооого заспал народ сме.Докато сме на принципа "всеки да се спасява поединично"няма да се оправим.

81

Анонимен

преди 7 години

Ми то така и аз мога да съм финансов министър и министър председател. Говориш глупости на бабите, режеш ленти, сърдиш се като те критикуват и получаваш сърцебиене и високо кръвно като ти Го опрат в устенцата.Хора, тия мушмуроци трябва да получат дълга почивка ако не във Вечните ловни полета то по затворите. Нямат ни най-малко свян да лапат парици, даже Винету май направи отново голям шлем - затвори втория милярд.

80

ме

преди 7 години

Вика му се дългова спирала. Влезеш ли, няма излизане. Записано е, че минимума който ще се "усвои" е 300млн. евро. Т.е. 1.2мрлд. лева. Ако няма нужда от тях, защо се теглят? За да се плащат комисиони и лихви ли? Ми браво. Да живее ББ. Смяхме се на гърците, как били изхарчили милиарди, ама правим същото. Взимаме пари, които дори не виждаме, отиват директно в банките. Ама накрая ще ги връщаме.

79

Анонимен

преди 7 години

До 2019 няма плащания по стари заеми и гробарите ще ни набълбукат с още поне 30 милиарда-после почват връщанията но те ще се измъкнат от властта.

78

анти

преди 7 години

Тия ни съсипаха - самозабравиха се - мислят ли кой ще ги връща

77

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 82, е тука Вовата няма общо. Иначе това със заемите минава границите.

76

Анонимен

преди 7 години

" Те са на принципа за активиране "при нужда" "Ще трябва. България е пред фалит. Ама после кой ще ги връща не знам. Може би децата и внуците ни ще бъдат роби на Европата, за да им ги връщат.

75

Анонимен

преди 7 години

Фермата наживотните , от Джордж Оруел, там е обяснено....за прасетата, писано е преди около 70-80 години, нищо ново под слънцето не сеслучва за раята.

74

КАТО ЗА ПОСЛЕДНО

преди 7 години

Нали бяха 3 млрд в повече . Как така изведнъж заем за 1.2 млрд. КОЙ лъже повече. *** или това .РАСЕ

73

Анонимен

преди 7 години

Ами те за 7 години във управлението неможаха да направят един бюджет без дефицит

72

циника

преди 7 години

дааа, вече огласяват само ако поредният заем е над милиард. Иначе в последните месеци бяха изтеглени още 2-3 кредита, но те бяха за дребни суми - от порядъка на няколкостотин милиона всеки. Нима не е ясно на всеки, че държавата се намира във фактическо състояние на фалит и се поддържа единствено със заеми, които естествено ще нараснат в прогресия и след 5-6 години българите ще трябва да си продават органите, за да ги изплащат.Защото не виждам какво друго остана за продаване.Това е нашата икономи

71

ЩО НЕ ВИ ТЕГЛИМ ...

преди 7 години

за КОЛЕДА

70

23

преди 7 години

май ще има пак народен съд

69

?

преди 7 години

Стигнаха ли вече 30 млр. новите дългове, теглени /и опапани/ от сегашното правителство?Време е вече и последните мохикани да напускат потъващия кораб...А преди броени години бе свалено правителство за 2-3 млрд. и то само за предложение да се вземат на заем.....ти и двойният аршин!

68

Наблюдател

преди 7 години

Единственото "успешно" на това "дясно" управление е трупането на външен дълг и заробване на държавата! Спокойни че няма кой да ги съди, развиха "дисциплината крадене,/ модерното найменование "усвояване"/ в 2 направления - мащабен грабеж на банка /КТБ/, взимане на заеми за "усвояване от наши хора" но плащани от всички данъкоплатци естествено с лихвите! Наистина "учениците" на Тато го задминаха!

67

Анонимен

преди 7 години

Просто бай Бойко се е училот бай Тошо, крайния резултат ще е същия

66

Пешко

преди 7 години

Тия верно прекаляват. Но пък прави впечатление, че Батака и Фронт Патриотизмь леко сближават позиции