10

Анонимен

преди 7 години

Много е хубав доклада ! Ей такива доклади пишеше и Кирчо Киров и отмъкна 2 млрд. уж за разузнаване ! Не вярвам сега парите да са по-малко ?

9

Хм

преди 7 години

Кому е нужен този посредствен доклад.Единственото което се набива на очи е,че е писан за отбиване на номера и отчитане на дейност.Електората вече е спокоен.

8

proton

преди 7 години

До Анонимен 8Турските служби .

7

Анонимен

преди 7 години

Sapada kupuva ruskite firmi, ot pomagachite im na bulgarska teritoria. Nishto NOVO.

6

Анонимен

преди 7 години

Сети се Мара да се побара. То всичко се разграби, тея сега им дойде на акъла да разследват такива неща. В политиката няма приятели, има интереси. Много ясно, че чужденците ще търсят далаверата в разградения двор на България.

5

българина

преди 7 години

Имаме си две служби които официално работят срещу България. Не ми трябват доклади а затварянето на турското и американското посолство. Трябва да бъдат сведени до гише за визи. Не руснаците имат партия в парламента или 4 военни бази

4

До 4 Загрижен

преди 7 години

А на теб главата ти е дадена на марсианците!Пий още една мастика и генерирай още една пълна измислица.

3

Загрижен

преди 7 години

Вероятно сте прави всички, но вижте на кого ББ дабе летище софия. Какво да кажа ... ами на турция ... Продължаваме да се слагаме на всеки който ни поиска .. няма държава и държавност ... просто един разграден двор ... до 10 - 20 години българия няма да я има ... ужасно но нещата вървят в тази посока.

2

Истината

преди 7 години

Всичката енергетика е в руски ръце вкл и Офшорки дето им викат американски! Вижте Лук ойл и безмитното пристанище Росенец! Тма всикото е руско и кой влиза и излиза не се знае! Та какво да плащат руснаците данъци ,че ни Дерат кожата по Братушки!??!?

1

proton

преди 7 години

Под чужди служби разбирайте МИД .