5

Дедо Гого

преди 8 години

Навремето, като се оплаках на шефа, че много ме товари отговорът беше : "Който носи - него товаря !"Който не можел да носи, как да го товариш със задачи...А после - ми те всички добре работиха - дайте им поравно...Българска работа !

4

Дедовия

преди 8 години

Рискувате да бъдете претоварени, зле платени и недооцени---Абсолютно и напълно съм съгласен. Имаме една хубава поговорка: "Едно магаре, колкото повече носи, повече го товарят!"

3

Анонимен

преди 8 години

Защото си прекалено добър, но не Най-добрият! Ако си Най-добрият вече ще е повече от добре :)

2

Ясно е защо

преди 8 години

Наближи ли крайният срок за изпълнението на някоя задача, шефът се интересува кой докъде е стигнал. Като види, че някой е почти готов, веднага го натоварва и с работата на друг - от онези, които до този момент не са свършили почти нищо и заради тях има опасност задачата да се провали.Но дойде ли време за премиални, на преден план излизат други критерии - ами, този още не се е ориентирал, да не го изолираме, да не се обиди; онази пък е с малко дете; трети пък бил протеже на по-голям шеф и т. н.

1

Анонимен

преди 8 години

Защото ще бъдеш употребен и в един момент изгонен,защото си заплаха за шефа си,защото...да изброявам ли!Пък и всеки знае че посредствения служител по-лесно се манипулира!