179

PeerGynt

преди 7 години

До Европеец@ Както казват Руснаците "Удивление дураков" Клишираната и бесмислена реч на г-н Президента може би щеше да впечатли някого през 1989. Оттогава светът се придвижи напред, а някои си останаха в миналото.

178

Магазинера

преди 7 години

До ЗащоНе бъдете наивен. Следващият президент може само да бъде по-одиозен. политическата класа няма да допусне да бъде избран лидер за президент. Търси се (и е намерен). Ше ни го кажат като си починат от тежката задача да ни управляват, т.е. след лятната ваканция, а вие ще чакате по-малко, не до октомври

177

ас

преди 7 години

абе Радневооо, прибирайте си ги пациентите какво сте ги пуснали да се разхождат спокойно

176

Пфу!

преди 7 години

Само от 3 етажното ни жилище с 1 вход, за няколко месеца, две четиричленни семейства се изнесоха.ТРАГЕДИЯ в изказванията му, трагедия и за България!

175

НЗ

преди 7 години

Плевнелиев, хапчетатаааааа... Не си си пил хапчетата против халюцинации...Доктор Иванов

174

Защо

преди 7 години

Защо времето тече толкова бавно, сякаш е спряло, а трябваше вече да е октомври и тъпичката кукла на конци вече да не е Президент....

173

Анонимен

преди 7 години

Тонколоната на Ембъси-то отново изцепи поредния бисер

172

Шаран БГ

преди 7 години

И оня от с.Веселиново бе недоразумение /за това всички вкупом го избраха/, ама тоя "изби рибата"!!Мераклиите за този пост нека помнят "бисерите" му, че да не стават за посмешище и цяла България да ги ругае.Слушаш го и се питаш:" Този човек на кой свят живее? Защо край него има толкова много скъпо платени "съветници"? " Чак сега проумях, защо ББ направи Дунав мост 2 ! Със самолети бегат --босички пешком се връщат. Ау-у-у-у , горките.......

171

ставри

преди 7 години

Гледам , имаопашки на границата от завръщастисе.

170

Азармо

преди 7 години

До красивия 205Иска ти се да звучи "красиво" като К.У.Р., но не става - кУфражисти се пише с О! За съжаление точно грамотните, красивите и представящите достойно Родината сме навън. За разлика от чалгаджиите, мутрите и послушните овце в бегето.

169

Азармо

преди 7 години

До Анонимен 202На кое казваш нормална работа бе, свинар провинциален?! С какво е дръпнала БГ, аа - с прием на нелегални, ок! Поздрав от софиянец-кореняк.

168

Азармо

преди 7 години

До Ани 157Сега им работим за без пари, а те ни лъжат, че било за достатъчно! Кукло, *** се гръмни! И още нещо - гледай да не попаднеш в болница без всичките си спестявания и тези на роднините... Изходът е летален.

167

Азармо

преди 7 години

До dpАко в собствената ти главица не си свободен, никой не би могъл да те "освободи" (как да го напиша на по-български?)

166

Васо

преди 7 години

До Койчо: ИСССССтих те Койчо. Не, че съм симпатизант на Плевнелиев.

165

Анонимен

преди 7 години

Събудете го моля!!

164

Анонимен

преди 7 години

Гоуем е! Като спре да е президент да го вземат в господари на ефира!

163

selajedin eyubi

преди 7 години

До OdysseusKOE TI E KAZVASH BALGARSKOTO,PREDANNOSTA KAM GABAVONOSITE LIA TOVA CHE RUSIA E NA DVA KONTINENTA MAY DRAZNI NIAKOGO

162

selajedin eyubi

преди 7 години

До OdysseusKAK NIAMA DA E NAY APLODIRANIA BALGARIN,TA TAKAV PREDATEL NA NACIATA I GAZOLIZEC NE SE E RAZDAL

161

Дипломат

преди 7 години

Няма управляващ политик на света, който да признае публично, че народът му бяга. Не е глупав Плевнелиев, няма какво друго да отговори, освен че това е "временно положение"

160

Анонимен

преди 7 години

КОГА МУ ИСТИЧА МАНДАТА .ЧЕ ДА НЕ МУ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ