23

Мишо

преди 7 години

Местан е изключителен човек.Едно говори, друго мисли, трето прави, четвърто се получава.Тази лъжица която иска да налапа е доста голяма и не е за неговата уста.Често от парламентарната трибуна дразниш хората в цялата държава /всички хора независимо какви са/ с твойто "красноречие.Новата звезда на Доган пък не може да направи разлика между народ и етност.Не знае кои са определящите фактори за един народ.На първо место това

22

Анонимен

преди 7 години

Дело Възродителен Процес е за Европейския Съд но блъгодарение на Доган и ДПС се крие умишлено 25 години в Архивите

21

Анонимен

преди 7 години

МЕСТА...ВЕДНАГА СЕЗИРАЙ КОМИТЕТА ПО МАЛЦИНСТВАТА В БРЮКСЕЛ!!ТОВА Е МАНИПУЛАЦИЯ НА СЪДА!!ПРОТИВОРЕЧИ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ !!ДА ИМ СПРАТ ФИНАНСИРАНЕТО ПО ФОНДОВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИТЕ НА ПОРЦИИТЕ СЕ РОЯТ- ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ СА НАЙ БЕДНАТА ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ, А СА НАЙ ТРУДОЛЮБИВИТЕ, А ТЕ ЯХНАЛИ ЯХТИ, ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, НАСЕЛИЛИ ДВОРЦИ И ПАЛАТИ- ГОСПОДА ОТВРАЩЕНИЕТО И ПОГНУСАТА ОТ ВАС Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА.

19

рънте

преди 7 години

Установявам, че си много *** и го утвърждавам.

18

681

преди 7 години

За натиските отзад от Турция нищо не каза, Местане :)))) Все натиски от България ти се привиждат.

17

Анонимен

преди 7 години

MESTAN E SAD TRI FLAGA 1 Bulgaria 2 NATO 3 EVROPA I KASVA MNOGOKRATNO. SAMO SLED 15_ 20 Godini ISTAMBUL E V EVROPA.

16

Рудозем

преди 7 години

С милостта на Аллах ще управляваме България и ще премахнем фашизма в тази страна.

15

Анонимен

преди 7 години

Do 12 Taka kakto pishesh se otnassy I SA MNOGO AGENTI V MOMENTA V NARODNOTO SUBRANIE. I TO AGENTI NA RUSIYA OT KOYTO SE ISIPVAT NERAGLAMENTIRA PARI KUM OPREDELENI LIZA, POKASVASHTA FALSHIVA PATRIOTICHNOST

14

Николов

преди 7 години

В Европейска България регистрацията в съда трябва да се съобразява с литературната и историческата традиция, използването на чужди думи, независимо дали в превод означават приятелско отношение, е не само незаконно, но и неетично. Ако г-н Местан иска да е фактор в Турция, трябва да създаде партия там, ако държи на България, трябва да забрави политиката и да работи за изчистването на името си чрез обикновен и признат за честен труд, признат от всички българи.

13

Анонимен

преди 7 години

Г-н Местан, подали сте си документите не на правилното място, тук е посолството на Република Турция !? Ние такива разрешения не издаваме !?

12

Анонимен

преди 7 години

ами добре му е казала съдийката. утвърждаване е различно от установяване. особено в конкретния случай, при конкретния шпионин.

11

Анонимен

преди 7 години

Този кой беше?

10

Наблюдател

преди 7 години

В България трябва да се забрани регистрация на партии оглавявани от бивши доносници и агенти на ДС! Как би се регистрирала партия в Германия на бивши агенти на Гестапо?

9

Анонимен

преди 7 години

Турскоамерикански ратайиска да прави евроатлантическапартия и да ни учи на "европейскиценности" както той си гиразбира под феса.

8

ДС

преди 7 години

Ще получи регистрация тази евроатлантическа партия, когато евроатлантическа Турция се извини за 500 години робство. Ние се извинихме за Възродителния процес. Нали г-н Местан?

7

?!?

преди 7 години

И какво се оказа най-екзактният политик не знае добре български език! Защото наистина "установявам" не значи утвърждавам и садийката е права. А война или не тази грешка на Местан ще му струва скъпо.

6

Сашо

преди 7 години

Ако съда ни беше наистина безпристрастен, никога не би се разрешила регистрацията на тази турска парти, а българите в нея обявени за ени чари

5

Анонимен

преди 7 години

не е необходимо да се съмнява Местан. Сигурно е!С ДОСТ гйе-пйе-сйе-ту отива в киреча! Колко са на хранилката на дй-пйе-сйе!

4

Зидаров

преди 7 години

Кой се страхува от вашата партия, социолозите ви дават 2% на изборите.И още нещо нали знаете г-н Местан ,че сте посочен за председател на дост, и ви е ясно че формалният лидер е Хафъзов.Да не вземете да се самозабравите.