6

Анонимен

преди 7 години

Дали ще го има на теста по математика за 7-ми клас? Колко пари е отделил министерски съвет за да може 46 000 семейства да вземат по 250лв. Комисионни и разходи на организатори по проекта да не сме вземат впредвид.

5

Веско

преди 7 години

Статистиката настрана. И без това министерствата друго не правят. Проблема е, че даже и да се предложат някви мерки, група активистки почват да кудкудякат по жълтите павета. Така беше и за детските и за градината на 4 години. Истината е че ако на 6 години детето не говори бългаски и не е готово за училище, спиране на всякакви помощи и в интернат всички деца на семейството

4

До Веско

преди 7 години

> 46 хиляди с помощи при 60 хиляди родени деца!!!Демек след десетина години по улиците ще бъдем 3 към едно!Ами че това е вече три към едно. 60хил. общо минус 46 хил. *** = 14 хил. бели. Или съотношение от 46/14 = 3.28. Даже повече от три към едно излезе. Така че след 10 години сме към пет към едно при младежта до 15г. С България е свършено.

3

Анонимен

преди 7 години

Пари за зелени човечета, а за нормалните българи -....Й. Не взимам детски, откакто се е родил, обличам го, храня го, възпитавам го и за капак какво, пак у лево... Добре че успяхме с училището, защото тепърва ще има драми там. И най-накрая като порасне ще духне далеч от тук...

2

Веско

преди 7 години

46 хиляди с помощи при 60 хиляди родени деца!!!Демек след десетина години по улиците ще бъдем 3 към едно! Ако има останали бели хора дотогава. Мисля ако не се раздели държавата, гражданската война е неизбежна. Те се зачудили за резултати от матури.

1

Анонимен

преди 7 години

"Ромите" ще забогатеят! Сега ще има гюбеци до сутринта в ромските махали.