16

Галя

преди 8 години

Всички искаме отчет, ама какво от това. Какво ще отчетат, че са направили като то се знае и е видно, че е едно голямо нищо. Кой от всички замесени беше осъден? Хайде добре да не е осъден още ама поне обвинение да има и да е изправен пред съда. Какво се подмотват още. Василев си живее живота в Сърбия и ни се надсмива заради тези така наречени прокурори. Да не казвам и че се оказаха почти цялата прокуратура клиенти на пирамидата КТБ. Та кой да съдят, себе си ли? Нищо няма да се направи според мен.

15

Паци

преди 8 години

Ами ще оскат, той само грухти из прокуратурата и нищо не се случва. Ей го и това с КТБ - две години!!!! Резил!!! А Василев му се плези от Сърбия съвсем безнаказан.

14

Ани

преди 8 години

Господина Цацаров мълчи като комунист на разпит. Като изтече мандатът му трябва да бъде подведен под отговорност за престъпно бездействие!

13

Анонимен

преди 8 години

Този Цацаров не беше ли съучастник в Костинбродската далавера с бюлетините която даде възможност на Обещарски да дойде на власт? Защо ми се струва че иззетите документи от прокуратурата ще изчезнат като секретните документи на Сергей Станишеф. Някой да е чувал какво стана със делото за тези документи?

12

Един от Северозапада

преди 8 години

""Близо две години след фалита в българското общество все повече се засилват опасенията, че фалитът на КТБ, станал известен и като грабеж на века, ще остане без последици за виновните лица, а източените над 4 млрд. лева ще се платят основно от българския данъкоплатец", пише в писмото."Някой очаква ли друго? Почти всички политици и олигарси са в кюпа, работата направо вони, не само Цветанов е за затвора и не смеят.Ще бъде пак" Кой е--л е--л, кака Мара се омъжи!".

11

ОтговориАнонимен

преди 8 години

Не бива да се допуска подобна нагла кражба да остане без последствия. Целият български народ плати от собствения си джоб за фалита на КТБ и е задължително Цветан Василев и неговите приятелчета да понесат своята отговорност и то с максимални присъди!

10

Анонимен

преди 8 години

Отстрел за този продажен, неадекватен , безмозАчен едеот!

9

Анонимен

преди 8 години

Цацаров си остана цаца.....

8

Реди

преди 8 години

Ще трябва да се съглася с депутатите, че ако имаше реални и задоволителни резултати, нямаше да има такава молба.

7

Анонимен

преди 8 години

Депутати искат отчет от Цацаров за КТБ- - - -Ама няма проблеми бе ! По колко искате .....

6

?!?

преди 8 години

Това звучи като крадци искат самопризнания от съучастник! Туй политиката е голяма помия.

5

Анонимен

преди 8 години

Вдигнаха пенсията за старост с три лева. Василев, идвай си! Виж как нещата в БГ се подобряват!

4

Анонимен

преди 8 години

Ами другата банка за която ГЕРБ и патриотичните крият и беше спасена с държавни заеми.

3

ист

преди 8 години

Битият бит, бания бан.Сега се събират пари за новия грабеж.

2

Анонимен

преди 8 години

Прах в очите. Ако трябва да се каже истината, тя е че всички големи политици, съдии и министерски служители си получиха милионите левове депозити до стотинка. Какви ти 250 000 лева, пълни глупости. Ако си спомняте добре, един агент беше вътре с 50 милиона. Когато партията му подкрепи ГЕРБ и гласува за 16 милиарда заем, изведнъж същия отпадна от списъците, получи си паричките и всичко по живо, по здраво.

1

Анонимен

преди 8 години

Депутати искат отчет от Цацаров за КТБ- - - -В пликче ли искат "отечета" или на ръка ?