5

Мънго Джери

преди 7 години

В Брюксел май продължават да се правят на неразбрали, че точно малоумната им мигрантска политика ще разбие ЕС!

4

Алекс

преди 7 години

Аз съм за оставането на на Англия в ЕС но определено си подкрепям проверките по границите. Като гледах клипчета от Джунглата ми се изправя косата, че подобни неандерталци ще се влеят в цивилизована страна. Не виждам как от такива хора може да се очаква нещо добро. Ако бяха мирни и наплашени от войната, нямаще хората в Кале да си разпродават къщите на безценица.

3

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е, че в Британия има много високообразовани талантливи и свестни хора, но покрай нестихващия наплив от имигранти, постепенно се размива традиционното схващане за британска национална идентичност, традиции и манталитет..... Спомнете си филма 'Вчера' - където е показано с какъв респект будните младежи у нас през 60-70-тте години са гледали на английската култура и са изучавали езика на Шекспиър, да, Кеймбридж си остава един от престижните символи на елитното английско образование, но никой не би могъл да знае в каква посока ще се развие то, ако арабското.и източноевропейското пре

2

Анонимен

преди 7 години

Като се напълните с "мигранти" бягащи от камилата или магрето изхождащо се пред колибата им, веднага ще ги назначите в Кембридж като консултанти по реология на вискозни субстанции.

1

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да се лъжем.Британците,както и повечето развити европейски страни не искат ЕС.Само просяци като нас искат да са поробени.Затова сме и на това дередже.Друг е въпросът,че референдума ще го изтипосат като президентските избори в Австрия.