9

Ханко Брат

преди 7 години

До колегата N-1:Отговорът на въпросът ти приятелю е, че Решенията за развитието на Град София не се вземат от хора които познават този град и нуждите му. Някакви Номади дошли от някъде си, но с Номенклатурни връзки (Руски), решават съдбата на 1 млн. човека. И за да не се разбягат хората има Топлофикация. Колега, мисли за Топлофикация, руското посолство, чети уикилийкс, Дори вярвай в Извънземните......

8

Курти

преди 7 години

При комунистите, нищо не се получава така както са го замислили. Всичко е от пленум до пленум на който се отчитат "Грешките", а между тях яко крадене.......Справка БДС не е променян от 1965г. България просто не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти.

7

Анонимен

преди 7 години

Ама как така Баце отпуска 1,5 млн. народна пара бе ?Това да не са му лични спестявания ? Или на баща му ? Стига бе !!! В тая дъражава закони и ред няма ли ? Как така взимайте и бегайте ???

6

Анонимен

преди 7 години

цялата работа е да мине номера....

5

сдасдасдас

преди 7 години

Дам, сега баце ще вземе половината, пара приятелска фирма ще направи ремонта, който точно на първия голям дъжд ще покаже много проблеми и после пак тиквата ще дойде на бял кон и ще даде пак 1 милион да се оправи проблема от разбира се парите на баща му.

4

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да ми каже как и от къде може да се влезе на Тангентата от към Бенковски / Биримирци/, или от другата страна на гърбицата където направиха ?

3

Анонимен

преди 7 години

Първо създава проблеми и след това ги отстраняваме с приятелски фирми.

2

Анонимен

преди 7 години

А уволнения бе Бойко, уволнения няма ли да има ? Как така взимайте 1.5 млн. и бягайте да работите ? Това да не са на баща ти парите ?

1

zeus

преди 7 години

Добре де, защо Тангентата беше открита в този си вид, без нито една завършена детелина и свършваща в нищото? Не беше ли редно да се завърши изцяло, а после да се режат ленти и да се тръби по медиите, че е напълно готова и отворена?