22

Ъх

преди 7 години

Нелепо заплащане за чистене на открито в най-големите жеги и рискова работа като спасител :)

21

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха Хе хе хе хи хих хииииииБаси болните типчета кви са тия пари бе :D

20

Анонимен

преди 7 години

be3 da raboti6 ti davat 350 leva???sedi6 si na sen4ica ne nosi6 otgovornost?? pak za 700? se pe4e6 na slanceto samo vodata kade 6te izpie6 za 10 4asa na plaja nema ti stignat 100 leva na meseca,kamo li xranata ili kafeto

19

НищоНеРазбрах

преди 7 години

Докато тези пишмани си мислят, че 700-1000 лева са високи заплати, няма кой да им работи, свършиха се тези. Защо не каже дали 1000лв са нетни, като брутната заплата по договор е 1300. Защо веднага институциите не го проверят дали плаща осигуровки по сумите по които говори.Добрата новина е, че свършиха балъците, дано по-скоро фалират тези ***, за да може да се появи истински бизнес....

18

Анонимен

преди 7 години

Откоа 700-1000 лева станаха високи заплати?! Този нещо не е в ред. При това какво е работното време в България и какво е в другите държави...

17

Анонимен

преди 7 години

Проблема е, че това е сезонна работа за 3-4 мес. Никой не иска да работи 3-4 мес. в годината. Хората си искат постоянна и сигурна работа. Само безработен се хваща на такава временна работа, а безработните избягаха в чужбина.

16

Анонимен

преди 7 години

Кой ще си сложи главата в торбата за тез смешни пари!?!? :-) :-)

15

до 19

преди 7 години

Не е вярно. Поне за мен не е. Аз например си имам твърда заплата за всяка позиция и си я казвам предварително и ако човека е сългасен, почва. Иначе заплатите, които давам не са високи, но пък съм абсолютно коректен. Осигурявам на реална заплата, спазва се работното време, ако се наложи извънреден труд, се плаща с 50% отгоре, спазват се всички почивни и празнични дни без изключения. Иначе заплатите се вдигат на всеки 01.01., според минималния осигурителен праг на длъжността.

14

Burg

преди 7 години

Аз съм ЛЕКАР АНИМАТОР - преслушвам ги със моята слушалка и следва анимация - танци и песни на народите (участнички предимно от бившия СССР ).Асистентката ми е МЕД.СЕСТРА DJ. В колектива имаме още: кардиолог татуист, анестезиолог художник и ортопед хоровод.Днес бг, преглеждайте за правопис.СТАНАХТЕ КАТО БУРГАСКИЯ МЕДИЕН КОНГЛОМЕРАТ ФЛАГМАН.

13

хм...

преди 7 години

"...Липсват и лекари аниматори..." Че за 80лв на ден кой лекар ще иска да анимира :D

12

Соно

преди 7 години

ами дай повече и нема проблема

11

Ха ха ха ха ха хааа

преди 7 години

Значи чистачката на плажа ще взима заплата колкото доцент в БАН?Ами не е справедливо, повечето доценти там не вършат работата колкото една чистачка, нито са кой знае колко по-учени от нея, но си има тапия и си взимат паричките.Други от БАН-ските доценти знаят и могат но си мижитуркат с малките заплатки и не смеят даже да пръднат, за да не си изгубят спокойното, сигурно работно местенце.Еееееех, Българийо ...

10

Очевидец

преди 7 години

Абсолютно съм съгласен с мнението на номер 12! Работодателят в България печели само от спестяване на данъци и от разяне и недаване на заплати. Това е извратено! Това не е работеща икономика. По-лошо е и от социализма. Трябва да печели от продукта си и да осигурява добри заплати. Това би било нормална икономика и капитализъм.

9

Анонимен

преди 7 години

Бг работодателя може да прави печалба само за сметка укрити данъци, ниски заплати и неплатени задължения. Затова той вирее само в лоша макроикономическа среда. Той ен може да създаде реален продукт със стойност. Ако предлагането на труд намалее и се наложи да се увеличат заплатите, ей, тогава бг работодателя загива геройски, защото неговата печалба си идва само от спестените заплати, а не от реален продукт.

8

Анонимен

преди 7 години

Едно време всяка втора дума на работодателите беше: ако не ти харесва - пътя, такива като тебе с лопата да ги ринеш.Е, те пък младите хора взеха, че ги послушаха и си хванаха пътя извън България.И ко праим ся, г-да работодатели, като останаха само пенсионери и роми в България? Кой ще ви изработва сега печалбите, а?

7

???

преди 7 години

А за условията на труд -нищо. Колко дни на седмицата и колко часа на ден ще си рискуваш живота. Толкова слънчево облъчване не е най-препоръчителното.

6

Ани

преди 7 години

Спасителната служба трябва да се ограничи до градските плажове и големите курортни комплекси. Човек не може да влезе в морето да плува защото някой загрижен спасител ще започне да го освирква. Хората чакат да дойде 17:00 да си отидат за да може да отиде и той на плаж.

5

Ххх

преди 7 години

Вие нормални ли сте? Един надник, специално в Бургас, е не повече от 30лв. И какво става, когато си направим сметка? Дори и без почивка за цял месец, пак си оставаш под 1000 лв и пясък навсякъде :)

4

Анонимен

преди 7 години

И какво като ги дава, като му удържи са осигуровки, ако трябва да плаща квартира, храна и други разходи в сезона, ще му останат само хубави спомени от плажа!

3

бежанец с нагон

преди 7 години

Искам да се цаним за спасител ! Сам преплувах Бело Море изваян съм като гръцки бог от Турските лагери за спортна форма!Мухааааа ше им прайм изкуствено дишане на удавничките , даже може и превантивно да ги помпам да не потъват!