14

Берлин

преди 7 години

Откога блъскането на глава в стената е смекчаващо вината обстоятелство?

13

nina

преди 7 години

До Почернената МайкаНикаква майка не си ти, а само "почернен" ***.

12

лупи

преди 7 години

Други кметове си стоят по места и крадат като за световно, а тоя, щото е *** някакво младо ***, което е решило да забогатее тънко, ще гние в затвора.

11

Анонимен

преди 7 години

Номера от селска вечеринка

10

КАКВО СТАВА

преди 7 години

Как не го е срам този *** , посяга на деца .Ако имаше ум щеше да се самоубие .Сега драпа със зъби нокти да излезе от затвора .

9

Анонимен

преди 7 години

Според мен ако е имало опити за суицид по правилното решение би било този човек да се приеме в психиатрично отделение, защото той ако си е наумил да се самоубива то това ще е първото нещо което ще направи щом излезе на свобода и тоя път няма кой да го спре. Много глупаво звучи "затворник прави опит да отнеме живота си...Ами пуснете го на свобода тогава" е....какво решение е това питам аз?

8

помак

преди 7 години

Практика в България е и всички подсъдими да се разболяват по време на делото!На такива "болни" да им се предпише"вечно сънотворни".

7

Анонимен

преди 7 години

практика в БГ-то - да се излежава наказание без присъда. Да не е единствен случай. Съвсем наскоро имаше един такъв с някаква барета ли беше, фуражка ли, която издаяни времето! Обаче психиката на влезлия вече в критическата рухна. Надценил се е.

6

Анонимен

преди 7 години

Стария нерез да се разстреля, а адвокатката дето разиграва за 20 години в Сливенския. А защитниците му пробация да метат 6 месеца улиците. А за редактора-уволнение ако ни занимае пак с дъртия извратеняк.

5

Анонимен

преди 7 години

По-добре , за него , е да не го освобождават . В този , стрелченският , край такива борчове се плащат .

4

Анонимен

преди 7 години

И в крайна сметка за какво става дума, че от писаниците не стана ясно.Ако е изнасилвач - да ходи в панделата, ако не е - да си ходи вкъщи.Какви са тия измишльотини за забавление на малкото, дето останахме да можем да четем!?

3

Анонимен

преди 7 години

Брей тоз комунист освен че е крадлив, еплив и лъжлив, е и голям циркаджия. Кастрирайте го и го пускайте, да го видим половият атлет. Ще му останат само спомени, за оргиите с руските му другари и за харченето на държавни пари.

2

Боли ме...

преди 7 години

Прекалихте вече с този Естатиев и това объркано изнасилване!!!! Решихте ли проблемите на пенсионерите,болните,многодетните майки,безработицата,ниският стандарт на живот и т.н че се занимаваме е това селско изнасилване на девойка която отишла в хотелска стая посреднощ уж да говорили за нещо.. Айде стига,че като си намерите в тази държава жертва докато не го унищожите не нирясвате!

1

питам

преди 7 години

В КОЙ АРЕСТ ДА МУ НОСЯ ,ВЪЖЕ, ОТРОВА ИЛИ НОЖ