25

маке-ариец

преди 7 години

Значи с коли можело да се мине, ама пеш не? WTF? *** пак се е оакал...

24

Анонимен

преди 7 години

Големи селяци, със 20 годишни дизели ще ми ходят, не искат ли да си запазат собственото наследство д**а и помиарите му, пеша или с велосипед нали ти е 20 минути разходка, ама тряя си размърдат дебелите ***.

23

Анонимен

преди 7 години

Един път да се съглася с решение на МОСВ!

22

Анонимен

преди 7 години

хахахахахахахахаххаххахаТе автомобилите баш за слизане по дерета са били измислени. *** друго си е да се качиш на 20 годишния таралясник и да сопреш до плажа. Лъха на стил и просперитет

21

Пипи

преди 7 години

Как пустите му Гербаджии не измислиха нещо за улеснение на хората, за благото на все по-малкото люде обитаващи територията на България? Само забрани, само ограничения и нищо направено за обикновения човек. Най-вероятно има някаква предстояща далавера, за която ще се чуе по-късно.

20

Анонимен

преди 7 години

Миналата година бях на болата...коли колкото на паркинг в софийски мол. малко вода много хора голям *** като цяло се получава...

19

помия

преди 7 години

Еееееей МОСВ, вие нямате капацитет да се справите с АТВ и ендуро по националните паркове, където е забранено за МПС. За кво сега се правите на велики, ***. псевдозащитници

18

Анонимен

преди 7 години

Плажът наистина е райски.Забранят ли достъпа до него с автомобили ще остане пуст.Няма начин да си оставя автомобила без надзор за часове и то във местност където на километри няма жива душа.Мислех и тази година да го посетя,но уви ще прескоча.

17

Грую

преди 7 години

Горе до фара има някаква сграда - беше на МО, сега не знам на кой е. Да направят плаца до нея на паркинг - има стълби надолу до плажа, пък и хубава гледка.Също така, му се радвайте на плажа, защото до няколко години ще изчезне - наносите от реката го задръстват. Навремето го чистеха с тралери, но сега гледам са ги нарязали.

16

Анонимен

преди 7 години

Миналата година ходих там през юни месец! Верно е супер ама като няма народ! На южното ла..номорие вече не останаха такива плажове

15

Трътляко

преди 7 години

"Ограничи ли се достъпът на автомобили дотук, хората няма да дойдат на плаж, поради простата причина, че няма природна даденост - това е едно дере, в което няма как да се слезе без автомобил"Хаха, че нали затова имаме крака - за да ходим.Нищо, вие си протестирайте, че искате коли. Ние тази година ще ходим на къмпинг в Гърция - хем евтино, хем чисто, хем всеки ден има организирани кардио тренировки (това не е за трътляци и хора, които ги мързи да направят 100 крачки).

14

Даниела

преди 7 години

По света е пълно с плажове, защитени местности, до които достъпа с коли е ограничен и дори забранен в разгара на сезона и то напълно логично. Дали някой иска да си приватизира плажа е друг въпрос.

13

Анонимен

преди 7 години

които иска пеши да ходи в гърция или каде иска, тука хората имат коли и искат да си паркират по близо. какво е тоя глупав пясък може на половината да се направи хубав паркинг и заведения, а другите там да си лежат на пясака

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА такива като тебе завиждат и умират от кеф когато дойде някоя мутра да завземе всичко от ръцете на хората и ти да му плащаш вместо 10 -110 лв нали? Преждевремено са ти платили 20 лв за този пост и вече си щастлив, че ще си купиш бутилка ракия и няма да му мислиш, а утре - утре за теб няма, няма и за що да го мислиш, току виж ще има още 20 лв за друг пост, а да но ама надали ... *** си го правиш асм - замисли ли се защо карат стари "***" преди да пишеш? А ти какво караш?

11

Анонимен

преди 7 години

Българина кара тараласници за по 1000лв и иска с тях и до *** да ходи. Няма по-големи *** от тези по морето. Седат и чакат парите сами да им влязат в портмонето....

10

User

преди 7 години

Охо, заграждат плажа, сега ограничават достъп.Следва реституция или аренда за 1000 години и после облагородяване от някой бизнесмен!Смениха кмета в Каварна и проблемите между власт и местните хора започнаха!

9

Анонимен

преди 7 години

Точно вчера същата министърка обесняваша за този плаж как 100 лв за чадър и шезлонг било супер цена. Да не би случайно да опазваме мутрите които ще ходят там а не природата? Някой иска да си направи частен плаж ли?

8

Nemeca

преди 7 години

По принцип съм "за" подобни ограничения. Само че съм и сигурен, че всичките подобни акции св правят с цел облагодетелстването на определени лица. Сто процента ако се направи подобна забрана, ще паднат цените на околните имоти и то драстично. След това идва определеното лице, изкупува всичко, вдига се специално заради него забраната и капитала се завърта.

7

аха

преди 7 години

Най-красивия плаж!Може, ама е било някога. Никога повече на Болата! В това гьолче са вкарали и джетове, а само от плажните масла с които се мажат къпещите се, водата е мазна, защото няма как да се пречиства - заградено е.Няма място за коли там, но няма място и за хора!

6

Дедо

преди 7 години

Скън да не ви отслабнат дебелите дирници кат походите малко пеша до плажа!