37

analizator

преди 7 години

Като чета коментарите, които са срещу бившия кмет на 90% присъстват думите "комунист" и "русофил", което доказва, че делото е изцяло политизирано, не само сред органите, които са компетентни да се занимават с него, което вече стана ясно, но и сред хората.

36

Анонимен

преди 7 години

По закон, ако сексът с лице над 14 години е доброволен не е наказуемо. А що се отнася до това колко е пила и дали е била в безпомощно състояние, ще прецени съда, но четох, че и телефинен разговор била провеждала с леля си в това "безпомощно състояние", без лелята да се усъмни, че нещо не е наред. Разговорът го имало в разпечатката на мобилния оператор и часа съвпадал с вече " безпомощното й състояние".

35

Анонимен

преди 7 години

Дори и да е спала доброволно с Евстатиев той трябва да понесе наказателна отговорност , защото е непълнолетна и закона го забранява. Дали е имало изнасилване - това трябва да се докаже в съда.Защото какво търси едно момиче в 9-ти клас да обсъжда бъдещето си с този възрастен и известен с похотливостта си мъж в хотелската му стая. Не го защитавам, напротив противно е, но мисля че обвинението в изнасилване няма да издържи .------Сексът с непълнолетни които са пияни се води изнасилване.

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПиши си с името тогава бе . Защо се криеш ?!

33

dddd

преди 7 години

До АнонименDa takava e ,bolna I nevmenqema tq zatova si izmislq scenario ,zashtoto mqstoto I e pri nego vutre !

32

dddd

преди 7 години

До Ха-ха-хаDa tazi otdvna trqbvashe da e zad reshetkite !

31

П.Петров

преди 7 години

По това, което е публикувано аз не виждам никакво основание Евстатиев да излиза изобщо на свобода. 80% от българските граждани са в постоянна депресия, защото едва свързват двата края и то с много лишения, но въпреки това никой не ги признава за невменяеми и продължават да си плащат сметките и дълговете!

30

Анонимен

преди 7 години

Колчева, някой явно цели тоя дрът....да си получи заслуженото. Може би това е Бог?

29

Edna

преди 7 години

"По думите на Колчева няма никакво съмнение, че Евстатиев е невменяем"Тази адвокатка е решила да се прави на доктор, само и само да измъкне стария похотливец от затвора..."Явно някой цели Евстатиев да не излезе на свобода, явно някой цели неговото физическо унищожение", допълни Колчева.Що някой, то се знае кой - само да не го набара бащата на момичето!

28

Анонимен

преди 7 години

Закона забранява секс с лица ненавършили 14 год.А тя е достатъчно голяма и сама си е решила с кого и защо да се ***.А, че той го отнася... да си е мислил с кого иска да прави секс.

27

Анонимен

преди 7 години

Заради едното е---е този човек си провали живота и този на близките си..

26

Анонимен

преди 7 години

а дано..и той и адвоката му ..а дано не оцелеят

25

Анонимен

преди 7 години

Дори и да е спала доброволно с Евстатиев той трябва да понесе наказателна отговорност , защото е непълнолетна и закона го забранява. Дали е имало изнасилване - това трябва да се докаже в съда.Защото какво търси едно момиче в 9-ти клас да обсъжда бъдещето си с този възрастен и известен с похотливостта си мъж в хотелската му стая. Не го защитавам, напротив противно е, но мисля че обвинението в изнасилване няма да издържи .

24

Анонимен

преди 7 години

Не само, че е отишла при него в хотела ами слизала долу до магазина както казва леля и и после пак се качила.Яко насилена ще да е била.Отишла зайката на магазина, забавила се та чак до сутринта и се оправдавала, че я насилил един в храстите и три дни секс.Мъжът й изненадано "но теб те нямаше само един ден".Ама аз дойдох само да ти се обадя и пак отивам - отвърнала зайката

23

Алекс

преди 7 години

Хаха, те всички са невинни и/или невменяеми като стигнат до наказание. Смешна история. :)

22

Анонимен

преди 7 години

Я чакайте!как невменяем,а кмет?И то от БСП!Стига сте ни пудрили мозъците.Още малко ще кажете че му липсват атрибути и ,че е жена,изнасилена от 16 годишната ученичка!Засрамете се!Стига сте оправдавали престъпниците.Боже,все едно живеем в Талибания!

21

1

преди 7 години

За едното чукане си съсипа живота, но пък за девойката нищо не казват и чий го е дирила в компанията на този дъртак, да не би да е бавноразвиваща?

20

Анонимен

преди 7 години

не ми е ясно само едно какво прави тая 16 годишна пикла уж тръгнала на зъболекар при еди дядка в хотел на чашка а майка и му била секретарка да сигурно има и той вина но и това момиче явно не е цвете за мирисане

19

ТОВА СА ТЕ ЧЕРВЕНИТЕ

преди 7 години

ЛАЗАР ПРИЧКАПОВ ОТ ЦК на БКП/бсп------СЪЩО БЕШЕ ЗАМЕСЕН В ИЗНОС НА *** НА ЗАПАД, но.....ПАРТИЯТА ГО СКРИ!ПАРТНИРАШЕ МУ ----ПЛАМЕН ХРИСТОВ /футболиста/----/БРАТА НА ПЕНЧО ХРИСТОВ ОТ ВАРНА/ !ТОВА Е ПАРТИЯ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАСЛЕДСТВЕНИ УБИЙЦИ!!!УВРЕДЕНИ ХОРА!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Ташкено, почти цял народ иска да отиде при пияницата Димитров, предателя Благоев и др. "славни" комунисти.