34

Захари

преди 7 години

НС печелят най много от комисионните "благодарствата" от фирмите които получават обществените поръчкиАко работата струва 1 милион, фирмата иска 5 милиона. Държавата инсценира комисиа срещу добро възнаграждение и ги дава на фирмата за 5 милиона. Остатъка от реалната цена 1 милион си го поделят между фирмата щастливка и хитрия държавник възложил обществената поръчка.До тук всички доволни без народа който трябва да плати 4 милиота повече за това което ще получиТака се богатее и беднее в БГ

33

Анонимен

преди 7 години

Подготвят го за президентката Кристалина. Бачкай народе докато душата ти държи, като се измори и остане без пари, куфарите събери и дим да те няма !

32

Homer

преди 7 години

"Стани, стани ЮНАК БАЛКАНСКИ.." Докога ще търпиме бе ОВЦЕ????

31

Тинев

преди 7 години

А златни цукали ще има ли? А ти си спи ШИБ-Н българино. "Пази боже сляпо да прогледа" - / с извинение към Алеко /.П.П.Всякакви коментари са излишни.

30

Unet

преди 7 години

Miasa na camping veselie...:-):-):-)

29

Арсов

преди 7 години

Наистина братя, къде се намирам? В чистилището? А как ли ще е в АДА?

28

Piskul

преди 7 години

Chetnikite s kasi gasti li?

27

Цецко Цачев

преди 7 години

някой да не е харесал старата сграда на парламента за кооперация, ами ако намалим броя на народни гъ..ве на 120 какво ще правим!

26

Анонимен

преди 7 години

Абе тия паразитни търтеи пак ще харчат народна пара.Да им боядисат едно старо кино и готово.

25

Марко иванов

преди 7 години

Братя мили къде се намирам?

24

Враца

преди 7 години

Това не са никакви разходи. Във Враца дават 25 милиона за смяна настилката на пешеходната зона. Настилка, от която половината са гранитни павета, а всички знаем колко здрав е гранита...

23

Анонимен

преди 7 години

Какъв Референдум какви 5 лв. сънуват някои !Нищо няма да се промени дори да се натръшкате на площада всичко е решено от САЩ

22

Иван

преди 7 години

Затова не искат референдум и оспорват текстовите в Конституционият съд,и за това вземат и продължават тихомълком да се опитват да вземат милиарди дългове ... а вй народе продължавайте да си траете и мълчите!

21

Монтажник

преди 7 години

Разбира се, че трябва асансьор, иначе Пеевски няма да може да присъства на заседанията.

20

мам.. им

преди 7 години

Няма ли сопи в тая държава?

19

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

наместо да се гордеете с министър претседатела ни г-н БОЙКО БОРИСОВ, вие му броите мелеоните! сградата на парламенда е за целиа балгарски нарот!

18

Сопата

преди 7 години

Сто пъти съм казвал, сопата !!! Иначе няма да стане , през оная им работа е за нас! Разпределят си пари , разпределяъ си бизнеса, взимаъ държавните поръчки , правят си палати и карат скъпи лимузини с наши пари!Сопата !!!!

17

селянин

преди 7 години

Браво бе нещастници, ние мислим да ви изгоним всичките, а вие се барикадирате в Московската сграда за която половината от камъните на Витоша са свалени за да бъде построена

16

Анонимен

преди 7 години

Нов бардак със стари...

15

Анонимен

преди 7 години

"Тя ще бъде изградена в сградата на бившия партиен дом на пл. "Княз Александър I"."Бившия партиен дом на БКП. Нещата си идват на мястото.